Nieuw: Liever.com maakt interieuraanbod inzichtelijk

Door: Liever  18-06-2009
Trefwoorden: Meubels, Interieur, Keukens

Op Liever kan een interieurzoeker snel bladeren door grote foto’s van meer dan 300 kwaliteitsmerken, allemaal getagd door professionele stylisten, gekoppeld aan praktische verkoopinformatie van meer dan 5500 woonwinkels in Nederland. Liever is dé slimme oplossing voor mensen die weleens verder willen kijken dan het woonwarenhuis om de hoek; voor partners die in overleg hun huis willen inrichten; en voor mensen die interieuradvies van professionals willen.

De kracht van Liever.com zit in haar elegante, open ontwerp, waarin snelheid en overzicht voor de gebruiker centraal staan. De site heeft slimme hulpmiddelen om inspiratie op te doen en te delen, ontwikkeld op basis van jarenlang onderzoek naar de behoeftes van de consument. Bezoekers kunnen op basis van hun intuïtie kriskras door de site gaan, zonder overzicht te verliezen; ze kunnen makkelijk resultaten filteren; ze kunnen met één klik favorieten opslaan en delen; ze krijgen dan zelfs automatisch interieuradvies van stylisten.

Het onwikkelteam achter Liever.com wordt geleid door Jacob van Duijn en Christine van Rossum, die samen meer dan 30 jaar ervaring in het verzinnen en maken van websites hebben. Jacob van Duijn was een van de oprichters van het vermaarde internetbureau NetlinQ, Christine van Rossum is een veelvuldig bekroond User Experience Designer. Zij werkte voor o.m. Amstel, Van Gogh Museum, NS, Sanoma, Achmea, Vliegwinkel, Volkswagen, TomTom, KPN Simyo en Reed Business Information.

Oprichter en CEO Jacob van Duijn zegt: ‘Liever.com helpt je als je inspiratie voor je interieur zoekt. Wij geven interieurzoekers ongekende keuze en controle tijdens de inspiratiefase; en het mooie is, je hoeft niets, je kan gewoon lekker plaatjes kijken.’

Liever.com zal haar vleugels dit jaar verder uitspreiden, door ook het kunstaanbod, designhotelaanbod en designboekenaanbod via dezelfde interface te ontsluiten. Bovendien zal Liever.com vanaf de zomer wisselende exposities van eigentijdse fotocollecties op haar site tonen, op uitnodiging samengesteld door bekende bloggers, art directors en stylisten.


Contactgegevens voor de pers:
Jacob van Duijn
Liever Media
T +31 20 262 91 90
M +31 6 42 200 297
E [email protected]

Trefwoorden: Badkamers, Inrichten, Interieur, Kantoormeubelen, Keukens, Kinderkamers, Meubelen, Meubels, Slaapkamers, Tuinmeubelen, Woonkamers

Contact Liever

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share