Culinair voorproefje bij Primera

Culinair voorproefje bij Primera van Linden & Barbosa

Door: Linden & Barbosa  26-11-2007

De kookspecial, exclusief voor Primera gedrukt, is bedoeld als premium voor Hallmark kerstkaarten. Naast verhalen en recepten, bevat de special een kortingsbon voor het nieuwe boek van Herman den Blijker. Ook kan de klant meedoen aan een unieke prijsvraag, waarbij met eigen culinaire creativiteit kans gemaakt wordt op een diner voor twee personen in één van Hermans restaurants. Daarnaast maken deelnemers kans op een gesigneerd exemplaar van Herman’s nieuwste boek Herman. Kijken, knijpen, voelen, ruiken, proeven, koken en eten.

Unieke samenwerking
De kookspecial is het resultaat van een samenwerking tussen Coöperatie Primera b.a., Hallmark Cards, Dutch Media Trade, Kosmos Uitgevers en RTL Nederland. Kosmos Uitgevers en RTL Nederland werkten samen met betrekking tot de ontwikkeling van Hermans nieuwe boek. Coöperatie Primera b.a. en Hallmark Cards sluiten met de gratis kookspecial goed aan bij de mediahype rond Herman den Blijker en willen met deze actie de verkoop van kerstkaarten stimuleren en de klant naar de winkels trekken.

Over Herman
Herman den Blijker is dé culinaire sensatie van dit moment. Samen met zijn compagnon runt hij een aantal vooraanstaande restaurants in Nederland. Daarnaast genereert hij enorme kijkcijfers met zijn succesvolle televisieprogramma’s Mijn tent is top, Hermans Helden en Herman Helpt. Op RTL 4 wordt sinds 23 oktober het nieuwe programma Herrie in het hotel uitgezonden. In 2006 verscheen het boek Herrie in de keuken! Sinds 30 oktober is Hermans tweede boek Herman. Kijken knijpen, voelen, ruiken, proeven, koken en eten verkrijgbaar.

- EINDE PERSBERICHT -

Noot aan de redactie (niet voor publicatie):

Deze persinformatie wordt u toegestuurd door Linden & Barbosa in opdracht van Coöperatie Primera. Voor extra informatie, interviews en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Jeroen Roovers, jroovers@lindenbarbosa.nl of Christine van der Linden, cvdlinden@lindenbarbosa.nl, tel. 020-5893993.

Voor een recensie-exemplaar van Herman. Kijken, knijpen, voelen, ruiken, proeven, koken en eten kunt u contact opnemen met Kosmos: Anouschka Peterink, apeterink@kosmosuitgevers.nl, 030-2349252

Coöperatie Primera b.a. is een organisatie van, voor en door zelfstandige ondernemers, opgericht in 1991. Naast de inmiddels 370 aangesloten zelfstandige ondernemers kent Coöperatie Primera b.a. twee participanten. Dit zijn British American Tobacco The Netherlands B.V. en Agio Cigars. De participanten ondersteunen de coöperatie. Alle activiteiten van Coöperatie Primera b.a. zijn gericht op het commerciële en bedrijfseconomische succes van de zelfstandige ondernemers, die dan ook de meerderheid van de aandelen in eigendom hebben.