KNVB kiest Primera als verkoopkanaal van voetbaltickets

KNVB kiest Primera als verkoopkanaal van voetbaltickets van Linden & Barbosa

Door: Linden & Barbosa  05-12-2007

Nadat de Staatsloterij haar besluit kenbaar had gemaakt, zijn diverse organisaties in Nederland door de KNVB benaderd om de verkoop van voetbaltickets in de toekomst te organiseren. Uiteindelijk heeft men voor Primera gekozen. Op dit moment worden de definitieve contracten uitgewerkt. Binnen de huidige TicketBox verkopen is Primera, met bijna 400 winkels, nu al het grootste verkoopkanaal van voetbaltickets in Nederland.

KNVB
Wilfred de Rooij, manager Facilities van de KNVB, is blij met de uiteindelijke keuze. "Primera is een goed geoliede organisatie, waarmee wij goede afspraken kunnen maken. Hoewel de online kaartverkoop toeneemt, zijn wij er van overtuigd dat de verkoop van voetbaltickets via Primera-verkooppunten een belangrijk aandeel in de totale verkoop blijft behouden. Tevens zijn er uitstekende mogelijkheden om met Primera nieuwe kansen te benutten. Met Primera hebben we immers het grootste verkoopkanaal van voetbaltickets te pakken!"

Logische ontwikkeling
Ook voor Primera is het besluit om de service in het assortiment op te nemen een voor de hand liggende keuze. "Op dit moment is Primera al marktleider in de verkoop van voetbaltickets. Naast voetbaltijdschriften, fanartikelen en de Toto past de exclusieve verkoop van voetbaltickets uitstekend bij onze filosofie om ook in de toekomst onze dienstverlening te blijven verbreden” aldus Gert van Doorn, formule manager bij Primera.

- EINDE PERSBERICHT -

Noot aan de redactie (niet voor publicatie):

Deze persinformatie wordt u toegestuurd door Linden & Barbosa in opdracht van Coöperatie Primera. Voor extra informatie, interviews en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Jeroen Roovers, jroovers@lindenbarbosa.nl of Christine van der Linden, cvdlinden@lindenbarbosa.nl, tel. 020-5893993.

Coöperatie Primera b.a. is een organisatie van, voor en door zelfstandige ondernemers, opgericht in 1991. Naast de inmiddels 370 aangesloten zelfstandige ondernemers kent Coöperatie Primera b.a. twee participanten. Dit zijn British American Tobacco The Netherlands B.V. en Agio Cigars. De participanten ondersteunen de coöperatie. Alle activiteiten van Coöperatie Primera b.a. zijn gericht op het commerciële en bedrijfseconomische succes van de zelfstandige ondernemers, die dan ook de meerderheid van de aandelen in eigendom hebben.