Nieuwste lashelm van Optrel®: Satellite Brilliant OSE

Nieuwste lashelm van Optrel®: Satellite Brilliant OSE van Linden & Barbosa

Door: Linden & Barbosa  20-07-2007

Het optoelektronisch systeem zorgt ervoor dat de cassette zonder vertraging reageert op veranderende helderheid; het nieuwe filter geeft een helder, gedetailleerd en kleurgetrouw zicht voor nóg accurater lassen.
Satellite Brilliant OSE heeft een metallic afwerking zodat de door het lassen ontstane hitte beter wordt gereflecteerd: door een comfortabele temperatuur in de helm kan de gebruiker onder optimale omstandigheden verder werken. Het afdichtingsprofiel met gelaatscontouren beschermt de gebruiker tevens tegen het direct inademen van schadelijke dampen.

De Satellite Brilliant OSE maakt gebruik van materialen die de lasser doeltreffend beschermen. De helm bedekt de oren en nek voor meer bescherming tegen brandwonden bij contact met rondvliegende deeltjes, en de ergonomische vormgeving zorgt voor optimaal evenwicht en minimale druk in de nek, zonder daarbij afbreuk te doen aan comfort en veiligheid. De lens heeft een afdichting in schuimstof om gassen, dampen en deeltjes buiten te houden, terwijl de telescopisch verstelbare hoofdband te allen tijde kan worden aangepast om altijd het meest optimale gezichtsveld te bereiken.
Optrel® gebruikt geselecteerde en hoogwaardige, hittebestendige materialen voor een betere lashelm met een langere levensduur.

Optrel

Als expert in lassen heeft Optrel al 20 jaar ervaring in het ontwerpen van optoelektronische cellen. Optrel investeert in Onderzoek en Ontwikkeling om innovatieve en comfortabele uitrusting voor de werkplek aan te reiken terwijl het materiaal aan de meest strikte internationale standaarden beantwoordt op het gebied van oogbescherming voor lassers. Om het even welke (boog) lastechniek wordt toegepast, Optrel heeft altijd de gepaste oplossing met haar Swiss-made lashelmen.

Bacou-Dalloz

Bacou-Dalloz, wereldleider in design, productie en verkoop van Persoonlijke BeschermingsMiddelen (PBM), is actief op de 5 continenten met ongeveer 6.000 mensen. De Groep specialiseert zich in het bieden van top-tot-teen bescherming, in iedere sector waar mensen risico lopen (productie, bouw, telecommunicatie, civiele bescherming, medische sector, openbare diensten, enz.). De onderneming biedt een volledig gamma beschermingsproducten, gaande van hoofdbescherming (ogen en gelaat, gehoor- en ademhalingsbescherming) en lichaamsbescherming (handschoenen, kleding en schoenen) tot antival bescherming. Bacou-Dalloz is beursgenoteerd op de Eurolist markt van de Euronext beurs in als onderdeel van de SBF 120 index, en komt in aanmerking voor de SRD (Monthly Settlement Service).

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met het PR-bureau van Bacou-Dalloz Benelux: Linden & Barbosa, Jeroen Roovers, [email protected] of 020-5893993

Voor meer informatie over de Bacou-Dalloz verkooppunten kunt u terecht bij Bacou-Dalloz Benelux:
Klauwaartslaan 3, 1853 Strombeek-Bever, België
Tel: +32 (0) 22673803 Fax: +32 (0) 22676050
E-mail: [email protected]