Pulsafe® Protégé™, u vergeet gewoon dat u hem op hebt!

Pulsafe® Protégé™, u vergeet gewoon dat u hem op hebt! van Linden & Barbosa

Door: Linden & Barbosa  30-05-2007

PERSBERICHT

Pulsafe® Protégé™, u vergeet gewoon dat u hem op hebt!

De nieuwe Protégé™ vervolledigt de Pulsafe reeks, veiligheidsbrillen die speciaal werden ontworpen voor ultiem lichtgewicht draagcomfort en sportief getekende innovatie met behoud van veiligheid. Gebruikers vinden vast meer dan één reden om de Protégé™ te dragen, zelfs na het werk.

De Pulsafe Protégé is uniek: het gepatenteerde “drijvende lens” ontwerp biedt een hogere flexibiliteit op het gebied van pasvorm terwijl het veilig omhullende wrap-around bovendeel uitzet en lekker op ieder voorhoofd past zonder lensvervorming.
Ultralicht van gewicht: de Pulsafe Protégé weegt slechts 27,5 gram. De zachte oorveerkussens bieden een comfortabele en veilige pasvorm en de neusbrugkussentjes houden de bril mooi op zijn plaats. Daarnaast verschaft de Pulsafe Protégé extra visueel comfort.

Het montuur is beschikbaar in metallic zwart en krijgt een levenslange waarborg mee. De polycarbonaat lenzen zijn bestand tegen krassen en beschermen tegen UV-straling. Ze zijn verkrijgbaar in helder; TSR grey en I/O zilvertinten, met 2 antidamp versies. De Pulsafe Protégé kan tijdens talrijke werktoepassingen gebruikt worden, zowel binnen als buiten. De Pulsafe Protégé veiligheidsbrillen zijn conform EN166 - EN170 - EN172, en beschermen comfortabel alle gebruikers in uiteenlopende toepassingen in de bouw, de zware nijverheid, nutsbedrijven, telecommunicatie enz.

Over Pulsafe®

Pulsafe® is een merk van Bacou-Dalloz. Pulsafe® is een merk dat over heel Europa wordt geroemd omwille van zijn oog- en gelaatsbescherming. Het fabriceert en verkoopt een volledige reeks veiligheids- en beschermingsbrillen en gelaatsschermen. Ergonomisch, licht van gewicht en betrouwbaar, dat zijn de sleutelbegrippen die Pulsafe® hanteert om de eisen van de meeste taken met oogrisico veilig uit te voeren. Dat kan gaan van bouw, glasnijverheid, metallurgie, solderen, chemie en elektriciteitswerken. De brillen worden ontworpen om de gebruiker te beschermen tegen mechanische en chemische gevaren en tegen stralingsgevaar. Pulsafe® producten voldoen aan de huidige Europese normen. Al vele jaren denkt Pulsafe® met de markt mee door rekening te houden met de behoeften en adviezen van de gebruikers. Een doeltreffende oogbescherming op het werk vereist draagacceptatie; de producten moeten dan ook qua look en pasvorm aangenaam zijn om dragen. Zo tracht Pulsafe® iedere dag opnieuw een educatieve bijdrage te leveren door praktisch advies en experthulp aan te reiken, bijvoorbeeld training bij de bedrijven.

Over Bacou-Dalloz

Bacou-Dalloz, wereldleider in persoonlijke beschermingsmiddelen, is actief op de 5 continenten met ongeveer 6.000 mensen. De Groep is specialist in top-tot-teen bescherming, in iedere sector waar mensen risico lopen (productie, bouw, telecommunicatie, civiele bescherming, medische sector, enz.). De onderneming biedt tevens een volledig gamma hoofdbescherming (ogen en gelaat, gehoor- en ademhalingsbescherming) en lichaamsbescherming (antival, handschoenen, kleding en schoenen). Bacou-Dalloz is beursgenoteerd op de Premier Marché van Euronext Paris als onderdeel van de SBF 120 index, en komt in aanmerking voor de SRD (Monthly Settlement Service).

Voor meer informatie en/of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met het PR-bureau van Bacou-Dalloz Benelux: Linden & Barbosa, Jeroen Roovers, [email protected] of 020-5893993

Voor meer informatie over de Bacou-Dalloz verkooppunten kunt u terecht bij Bacou-Dalloz Benelux:
Klauwaartslaan 3, 1853 Strombeek-Bever, België
Tel: +32 (0) 22673803 Fax: +32 (0) 22676050
E-mail: [email protected]