LUCA Praktijkschool

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Javaplantsoen 24 , 1095 CS Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over LUCA Praktijkschool

De LUCA Praktijkschool richt zich speciaal op de scholing en begeleiding van jongeren tussen de 12 en de 18 jaar die het advies hebben gekregen om naar het praktijkonderwijs te gaan. De LUCA Praktijkschool is een kleine school met veel aandacht voor de individuele leerling. We volgen de leerlingen in hun interesses en mogelijkheden.

De LUCA praktijkschool biedt zoveel mogelijk praktijkvakken aan: koken, techniek, zorg, beeldende vorming en een interne stage. We brengen leerlingen sociale vaardigheden bij, maar ook vaardigheden als werk voorbereiden, problemen oplossen, veilig en/of milieubewust werken en het aannemen van de juiste houding in een team.

Het praktijkonderwijs leidt toe naar de arbeidsmarkt of een vervolgopleiding in het mbo (niveau 1). In het derde jaar begint de arbeidstraining. Er wordt stage gelopen in een bedrijf onder begeleiding van een docent. In het vierde leerjaar lopen de leerlingen twee dagen per week stage. Na afronding van de stages kiest de leerling voor de richting techniek, zorg & welzijn, handel of horeca. Aan het einde van het vijfde of zesde leerjaar wordt de opleiding afgesloten met een individueel ontwikkelplan, certificaten voor taal en rekenen, stage- en branchecertificaten.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

25-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is LUCA Praktijkschool in Javaplantsoen 24, Amsterdam Noord-Holland 1095 CS uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Computers diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Computers per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1095 CS, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817230]