Makelaardij van der Linden

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bos en Lommerplein 309 , 1055 RW Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Makelaardij van der Linden

Op zoek naar een NVM makelaar in Amsterdam? Wat kunt u bij Makelaardij Van der Linden verwachten:

- Vertrouwd en deskundig
Wij zijn er om onze klanten met deskundig advies bij te staan, met ruim 40 jaar ervaring in de makelaardij. We werken met een team enthousiaste mensen die goed op elkaar zijn ingespeeld. De communicatielijnen zijn kort en u kunt rekenen op een grote dosis slagvaardigheid. Als vestiging maken we deel uit van de Van der Linden Groep met behalve een vestiging in Amsterdam ook kantoren in Almere, Lelystad, Dronten en Zwolle met specialistische kennis binnen alle facetten van het onroerend goed.

- Persoonlijk en betrokken
De verkoop van een huis is vaak de grootste investering van uw leven, dat vereist een hoge betrokkenheid van de makelaars. Daar mag u bij ons op rekenen!

- Ook buiten kantooruren bereikbaar
Als we midden in een onderhandeling zitten, u wilt nog net voor het weekend iets met ons overleggen of u kunt moeilijk tijdens uw werktijden prive-afspraken plannen. Geen probleem, wij zijn flexibel en beperken ons niet tot de kantoortijden.

- Verkoopplan op maat
Voor het succesvol verkopen van een huis is alleen het plaatsen van de woning op Funda niet voldoende. Hoe zorgen we dat de woning opvalt en kijkers trekt? Daar is een verkoopplan op maat voor nodig met de inzet van de juiste middelen voor uw huis. Sociale media spelen hierin een belangrijke rol. We kunnen zo heel gericht de juiste doelgroep bereiken. Uiteraard is het vervolgtraject van onderhandeling cruciaal. We zorgen ervoor dat uw huis tegen de juiste prijs en onder de juiste condities wordt verkocht. Hierin speelt deskundigheid, slagvaardigheid en ervaring in de Amsterdamse woningmarkt een belangrijke rol.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? We komen graag bij u langs voor een gratis waardebepaling!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/lindenamsterdam

Categorieën: Real Estate Agents

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Makelaardij van der Linden in Bos en Lommerplein 309, Amsterdam Noord-Holland 1055 RW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Nieuwbouw diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Nieuwbouw per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1055 RW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827119]