Manman

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Roelof Hartstraat 13 HS , 1071 VE Amsterdam, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Manman

Welkom bij manMAN!

Mannen kunnen tegenwoordig in gewone, algemene salons wel terecht, maar zijn daar niet de doelgroep. ManMAN heeft de man als doelgroep en is gespecialiseerd in de mannenhuid. Bij manMAN draait het helemaal om mannen van deze tijd. Onze salon, gevestigd in hartje Amsterdam, heeft een mannelijke en warme uitstraling. Deze uitstraling vind je ook terug in onze aanpak. Je komt binnen als man en gaat ook als man weer naar buiten!

Natuurlijk mogen mannen, net als vrouwen, ook een zichtbaar gezonde huid en een verzorgd uiterlijk hebben! Een goede huidverzorging is per slot van rekening een onmisbaar onderdeel van een gezonde levensstijl. Wij hebben veel ervaring met de mannenhuid en daarin ligt dan ook onze kracht. We nemen de tijd om je te adviseren over de juiste behandeling en producten. We houden van een persoonlijke benadering en nemen de tijd om jou de juiste informatie te geven. We hopen hiermee de basis te leggen voor een lange relatie.

Vanzelfsprekend werkt ons professionele team van schoonheidsspecialistes uitsluitend met producten die veilig en het beste zijn voor je huid. De huid is tenslotte een belangrijk orgaan. In onze producten zitten dus geen stoffen in die schadelijk kunnen zijn voor de huid, in tegenstelling tot de meeste reguliere cosmeticaproducten.

Bij manMAN staat een gediplomeerd team voor je klaar, dat regelmatig trainingen volgt om up-to-date te blijven over de ontwikkelingen en producten in ons vakgebied. Hierdoor kunnen wij jou deskundig advies geven en onze behandelingen aanpassen aan de laatste inzichten.

Openingstijden

Ma
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Mastercard, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

10-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Beauty Salon

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Manman in Roelof Hartstraat 13 HS, Amsterdam Noord-Holland 1071 VE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Massage diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Massage per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1071 VE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3721789]