Actiemarketing

Door: Marketingbureau Bengelmedia  28-01-2013
Trefwoorden: Marketingbureau, Actiemarketing

Actiemarketing helpt om in korte tijd veel aandacht voor een product of dienst te krijgen. Met behulp van actiemarketing kunnen korte termijn doelstellingen snel worden behaald. Actiemarketing wordt vaak ingezet om een boost te geven aan de verkoop/ bekendheid van een product. Actiemarketing is super effectief wanneer er direct resultaat moet zijn. Wij hebben daar zo onze manieren voor. We ontwikkelen bijvoorbeeld online campagnes met een "call-to-action" naar een actiesite, we maken een spannende online viral of zetten guerilla marketing in. Op basis van een briefing kan Bengelmedia goed inschatten welke actiemechanismes zorgen voor het gewenste resultaat.

Trefwoorden: Actiemarketing, Marketingbureau

Contact Marketingbureau Bengelmedia

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Marketingbureau Bengelmedia

28-01-2013

Full Service Marketing

Bengelmedia begeleidt van begin tot eind van de campagne, we maken gebruik van de meest effectieve middelen en houden onze klanten op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen.


28-01-2013

Huisstijlen

Bengelmedia verzorgt nieuwe huisstijlen, maar frissen ook een bestaande huisstijl op of doen kleine aanpassingen.


28-01-2013

Websites

Wij maken een site die op de doelstellingen van de klant aansluit, of dat nu een webwinkel of een community is.


28-01-2013

Offline marketing

Wij zorgen voor een aansprekende boodschap en verzenden die via het meest passende medium, zodat de boodschap optimaal overkomt bij de doelgroep.


28-01-2013

Online Marketing

Onze online marketing services helpen om een website beter vindbaar te maken voor de doelgroep en om de call-to-action om te zetten in daadwerkelijke action.