Full Service Marketing

Door: Marketingbureau Bengelmedia  28-01-2013
Trefwoorden: Marketing, Full Service, Marketingbureau

Wij verzorgen full service marketing, maar wat valt daar nu precies onder? Kort gezegd, alles wat met marketing te maken heeft. We begeleiden van begin tot eind van de campagne, we maken gebruik van de meest effectieve middelen en houden onze klanten op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen. Zo komen we tot een complete, creatieve en professionele campagne. Bengelmedia is dus echt full service! Onze klanten kunnen met al hun vragen bij ons terecht, van media-advies tot even snel een advertentie. Wij zorgen ervoor dat klanten 1 contactpunt hebben voor alle marketingvragen. Uiteraard staan wij ook garant voor de implementatie!

Trefwoorden: Full Service, Marketing, Marketingbureau

Contact Marketingbureau Bengelmedia

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Marketingbureau Bengelmedia

28-01-2013

Huisstijlen

Bengelmedia verzorgt nieuwe huisstijlen, maar frissen ook een bestaande huisstijl op of doen kleine aanpassingen.


28-01-2013

Websites

Wij maken een site die op de doelstellingen van de klant aansluit, of dat nu een webwinkel of een community is.


28-01-2013

Offline marketing

Wij zorgen voor een aansprekende boodschap en verzenden die via het meest passende medium, zodat de boodschap optimaal overkomt bij de doelgroep.


28-01-2013

Online Marketing

Onze online marketing services helpen om een website beter vindbaar te maken voor de doelgroep en om de call-to-action om te zetten in daadwerkelijke action.


28-01-2013

Actiemarketing

We ontwikkelen bijvoorbeeld online campagnes met een "call-to-action" naar een actiesite, we maken een spannende online viral of zetten guerilla marketing in.