Huisstijlen

Door: Marketingbureau Bengelmedia  28-01-2013
Trefwoorden: Marketing, Huisstijl, Marketingbureau

Een huisstijl is het gezicht van een bedrijf. Dit moet dus naadloos aansluiten op de identiteit en het imago van het bedrijf. Bengelmedia weet deze begrippen om te zetten in een aantrekkelijke huisstijl. Wij verzorgen nieuwe huisstijlen, maar frissen ook een bestaande huisstijl op of doen kleine aanpassingen. Wij denken mee over het logo, visitekaartjes, briefpapier en alles wat bij een huisstijl komt kijken. Ook ondersteunen we onze klanten met de volledige implementatie van een nieuwe huisstijl.

Trefwoorden: Huisstijl, Marketing, Marketingbureau

Contact Marketingbureau Bengelmedia

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Marketingbureau Bengelmedia

28-01-2013

Full Service Marketing

Bengelmedia begeleidt van begin tot eind van de campagne, we maken gebruik van de meest effectieve middelen en houden onze klanten op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen.


28-01-2013

Websites

Wij maken een site die op de doelstellingen van de klant aansluit, of dat nu een webwinkel of een community is.


28-01-2013

Offline marketing

Wij zorgen voor een aansprekende boodschap en verzenden die via het meest passende medium, zodat de boodschap optimaal overkomt bij de doelgroep.


28-01-2013

Online Marketing

Onze online marketing services helpen om een website beter vindbaar te maken voor de doelgroep en om de call-to-action om te zetten in daadwerkelijke action.


28-01-2013

Actiemarketing

We ontwikkelen bijvoorbeeld online campagnes met een "call-to-action" naar een actiesite, we maken een spannende online viral of zetten guerilla marketing in.