Offline marketing

Door: Marketingbureau Bengelmedia  28-01-2013
Trefwoorden: Marketing, Marketingbureau

Bengelmedia verzorgt ook offline marketing. Wij zorgen voor een aansprekende boodschap en verzenden die via het meest passende medium, zodat de boodschap optimaal overkomt bij de doelgroep. Bengelmedia ontwikkelt zodoende marketing die ervoor zorgt dat de doelgroep/doelstelling van de klant wordt behaald. In veel gevallen hebben we daar nog steeds offline marketing bij nodig. We plaatsen advertenties in kranten en magazines, maar maken bijvoorbeeld ook bedrijfsbrochures of corporate video’s. Samen met de klant ontdekken we precies wat er nodig is om effectieve marketing te bedrijven.

Trefwoorden: Marketing, Marketingbureau

Contact Marketingbureau Bengelmedia

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Marketingbureau Bengelmedia

28-01-2013

Full Service Marketing

Bengelmedia begeleidt van begin tot eind van de campagne, we maken gebruik van de meest effectieve middelen en houden onze klanten op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen.


28-01-2013

Huisstijlen

Bengelmedia verzorgt nieuwe huisstijlen, maar frissen ook een bestaande huisstijl op of doen kleine aanpassingen.


28-01-2013

Websites

Wij maken een site die op de doelstellingen van de klant aansluit, of dat nu een webwinkel of een community is.


28-01-2013

Online Marketing

Onze online marketing services helpen om een website beter vindbaar te maken voor de doelgroep en om de call-to-action om te zetten in daadwerkelijke action.


28-01-2013

Actiemarketing

We ontwikkelen bijvoorbeeld online campagnes met een "call-to-action" naar een actiesite, we maken een spannende online viral of zetten guerilla marketing in.