Online Marketing

Door: Marketingbureau Bengelmedia  28-01-2013
Trefwoorden: Internet Marketing, Online Marketing, Email Marketing

Onze online marketing services helpen om een website beter vindbaar te maken voor de doelgroep en om de call-to-action om te zetten in daadwerkelijke action. Onze online marketing specialisten helpen de klant om op te vallen tussen de zoekresultaten en daarmee tussen de concurrentie. We maken daarbij onder andere gebruik van SEM (Search Engine Marketing), on-page SEO (Search Engine Optimization) en off-page SEO (linkbuilding), SEA (Search Engine Advertising), Google AdWords en online PR. Daarnaast ondersteunen we onze klanten met wervende online marketing zoals viralcampagnes, aantrekkelijke actiesites, online portals en bannercampagnes om de juiste doelgroep te bereiken en te activeren.

Trefwoorden: Email Marketing, Internet Marketing, Online Marketing

Contact Marketingbureau Bengelmedia

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Marketingbureau Bengelmedia

28-01-2013

Full Service Marketing

Bengelmedia begeleidt van begin tot eind van de campagne, we maken gebruik van de meest effectieve middelen en houden onze klanten op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen.


28-01-2013

Huisstijlen

Bengelmedia verzorgt nieuwe huisstijlen, maar frissen ook een bestaande huisstijl op of doen kleine aanpassingen.


28-01-2013

Websites

Wij maken een site die op de doelstellingen van de klant aansluit, of dat nu een webwinkel of een community is.


28-01-2013

Offline marketing

Wij zorgen voor een aansprekende boodschap en verzenden die via het meest passende medium, zodat de boodschap optimaal overkomt bij de doelgroep.


28-01-2013

Actiemarketing

We ontwikkelen bijvoorbeeld online campagnes met een "call-to-action" naar een actiesite, we maken een spannende online viral of zetten guerilla marketing in.