Websites

Door: Marketingbureau Bengelmedia  28-01-2013
Trefwoorden: Websites

Wij zijn er van overtuigd dat een goede website onmisbaar is voor elk bedrijf. Van een basis website tot de meest uitgebreide webwinkel, Bengelmedia heeft ervaring op elk vlak. Wij maken een site die op de doelstellingen van de klant aansluit, of dat nu een webwinkel of een community is. We ontwikkelen het design, de techniek, de implementatie en de hosting van de website. We ontwikkelen websites die gemakkelijk te onderhouden zijn en waar de klant zelf bijvoorbeeld nieuwsitems of filmpjes op kan plaatsen. Belangrijk is dat we vanaf de start rekening houden met de vindbaarheid binnen zoekmachines zoals Google. We gebruiken hiervoor SEO, SEA en SEM.

Trefwoorden: Websites

Contact Marketingbureau Bengelmedia

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share

Andere producten en diensten van Marketingbureau Bengelmedia

28-01-2013

Full Service Marketing

Bengelmedia begeleidt van begin tot eind van de campagne, we maken gebruik van de meest effectieve middelen en houden onze klanten op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen.


28-01-2013

Huisstijlen

Bengelmedia verzorgt nieuwe huisstijlen, maar frissen ook een bestaande huisstijl op of doen kleine aanpassingen.


28-01-2013

Offline marketing

Wij zorgen voor een aansprekende boodschap en verzenden die via het meest passende medium, zodat de boodschap optimaal overkomt bij de doelgroep.


28-01-2013

Online Marketing

Onze online marketing services helpen om een website beter vindbaar te maken voor de doelgroep en om de call-to-action om te zetten in daadwerkelijke action.


28-01-2013

Actiemarketing

We ontwikkelen bijvoorbeeld online campagnes met een "call-to-action" naar een actiesite, we maken een spannende online viral of zetten guerilla marketing in.