Dé voetbalportal van België in zee met MarkThisDate.com

Door: Markthisdate.com  31-08-2007

Van de 2e provincie C in Oost-Vlaanderen en de Belgische Jupiler League tot de Oekraïense Premier League en de Hyundai A-League. Alle mogelijk denkbare competities worden sinds kort in elektronisch formaat aangeboden door Voetbalkrant, waarmee bezoekers van de site de speelschema’s eenvoudig kunnen toevoegen aan hun elektronische agenda’s. MarkThisDate.com biedt deze competities op haar beurt ook aan via de eigen site www.markthisdate.com.

 

Feyenoord, FC Utrecht en VVV

Ook in Nederland heeft MarkThisDate.com inmiddels belangrijke samenwerkingen gesloten op het gebied van het elektronisch publiceren van events. Bijvoorbeeld met voetbalclubs die hun eigen schema in elektronisch formaat aan hun fans ter download willen aanbieden. Zo werkt MarkThisDate samen met Feyenoord en FC Utrecht, en besloot onlangs ook nieuwkomer in de eredivisie VVV Venlo om haar speelschema op de site geschikt te maken voor elektronische agenda’s en deze aan te bieden via de widget van MarkThisDate.com.

 

Meerdere samenwerkingen

“De samenwerking met Voetbalkrant staat in die zin niet op zich,” zegt Wilfred Stegeman, marketingmanager van MarkThisDate. “Het past binnen onze filosofie om met contentleveranciers samen te werken en gezamenlijke voordelen te creëren. Wij zijn continu op zoek naar partijen die beschikken over content en hun events graag willen ontsluiten voor elektronische agenda’s. Eerder deden we hetzelfde met Bank-holidays.com uit Frankrijk, voor het elektronische aanbieden van kalenders met vakantiedagen uit alle landen over de hele wereld. Door onze technologie te kunnen dit soort partijen een enorme toegevoegde waarde bieden aan hun bezoekers. Tegelijkertijd kunnen Voetbalkrant.com, Bank-holidays.com, en de verschillende voetbalclubs, alle contactmomenten die ze genereren, gebruiken voor advertenties of promotie van andere diensten. Voor MarkThisDate.com betekent de samenwerking een verrijking van de eigen site, omdat wij door de downloads via partnersites enorm veel exposure krijgen.”

 

Over MarkThisDate.com

MarkThisDate.com is in maart 2006 gestart en biedt gebruikers de mogelijkheid kalenders te downloaden, maar ook zelf toe te voegen. Daarnaast biedt MarkThisDate.com bedrijven en portals de mogelijkheid om events op hun eigen site te plaatsen danwel hun eigen events te ontsluiten voor elektronische agenda’s. Klanten en partners zijn o.a. Feyenoord, FC Utrecht, Heineken International en Voetbal Interational.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rutger Geelen. Telefoon: +31207707217. E-mail: [email protected].

 

Over Voetbalkrant.com

Voetbalkrant.com de grootste Nederlandstalige voetbalwebsite in België. De website werd 5 jaar geleden gecreëerd door een tiental super enthousiaste voetballiefhebbers die ook nog eens een aardig stukje konden schrijven.  Door het grote enthousiasme dat deze medewerkers aan de dag legden, kon het succes van de website natuurlijk niet uitblijven. Niet alleen brengt het de grote binnenlandse en buitenlandse competities, maar ook worden de provinciale ploegen gevolgd. Dit is een unicum in het Belgische internetwereld. Door de jaren heen ontwikkelde Voetbalkrant.com zich tot een concept. Een concept dat veel meer doet dan enkel en alleen maar nieuws brengen, maar ook meer en meer actief in het actief sponsoren van kleine en grote voetbalclubs. In België zijn er dankzij het moederbedrijf Hosting-Garage.com meer dan 70 ploegen die een volledig geautomatiseerde website hebben gekregen in sponsoring. 

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Manuel Gonzalez. Telefoon: +352661691312. E-mail: [email protected]