Mooiesportzomer.nl: Data en speeltijden grote sportevenementen voor je elektronische agenda

Mooiesportzomer.nl: Data en speeltijden grote sportevenementen voor je elektronische agenda van Markthisdate.com

Door: Markthisdate.com  23-04-2008

Mooiesportzomer.nl: Data en speeltijden grote sportevenementen voor je elektronische agenda
Kalenders downloaden voor EK Voetbal, Tour de France en Olympische Spelen

Amsterdam, 23 april - Nog anderhalve maand te gaan. Dan breekt er een lange sportzomer aan, met het EK Voetbal in juni, de Tour de France in juli en de Olympische Spelen in augustus. Kalenderportal MarkThisDate heeft daarom de actiesite Mooiesportzomer.nl gelanceerd. Data en speeltijden van de drie grote sportevenementen kunnen via de site gratis en eenvoudig worden toegevoegd aan elektronische agenda’s zoals Outlook, iCal of Google Calendar.

Wedstrijden EK Voetbal
Als fervente sportliefhebber zul je deze zomer geen wedstrijd willen missen. Nederland tegen Italië? Nederland tegen Frankrijk? Voor wanneer stonden deze wedstrijden eigenlijk gepland? Om alle data en speelschema's bij te houden, is een heidens karwei. Dankzij Mooiesportzomer.nl zal er geen wedstrijd ongemerkt aan je voorbijgaan. Ook weet je exact wanneer je een afspraak kunt maken, of een vakantie kunt inplannen, en wanneer ab-so-luut niet!

Mooiesportzomer.nl als spin-off
“Tot op heden bestaat een initiatief zoals Mooiesportzomer.nl nog niet,” zegt Wilfred Stegeman, marketingmanager van MarkThisDate. “Via MarkThisDate.com is het wel mogelijk om allerlei kalenders van wereldwijde sportevenementen te downloaden, maar een actiematige spin-off zoals Mooiesportzomer.nl is als zodanig volledig nieuw. Daarmee komen wij tegemoet aan de wens van gebruikers om laagdrempelige domeinen met kalenders te creëren binnen specifieke interessegebieden zoals sport. De interesse voor data en tijden van sportwedstrijden begint zo’n 4 weken voor de start echt te komen. Vandaar dat wij de site nu al hebben gelanceerd.”

Automatische update speelschema
De kalenders worden na het downloaden tussentijds geüpdate met de laatste resultaten. Dit is met name interessant voor mensen die zich abonneren op een kalender met een elektronische agenda die daarvoor geschikt is. Dit is bijvoorbeeld mogelijk met iCal en Google Calendar, maar ook Outlook 2007 heeft deze functionaliteit. De kalenders worden dan geupdate in je agenda op het moment dat de oorspronkelijke kalender wordt gewijzigd. Stegeman: “Vanaf de kwartfinales bij EURO 2008 is dit ideaal, omdat je agenda ook vanaf de kwartfinales automatisch wordt gevuld met actuele gegevens over de dan nog te spelen wedstrijden.”


Over MarkThisDate.com
MarkThisDate.com is in maart 2006 gestart en biedt gebruikers de mogelijkheid kalenders te downloaden, maar ook zelf toe te voegen. Vanaf de start hebben al bijna 4000 kalenders in zeer uiteenlopende categorieën zoals sport, vakanties en zakelijk hun weg gevonden naar al bijna 150.000 elektronische agenda's. Klanten van MarkThisDate zijn o.a. Heineken International, Essent en Grote Clubactie.

================
Mediacontact:

MarkThisDate
Rutger Geelen
+31(20)7072250
[email protected]