Nu.nl biedt etappeschema Tour de France voor elektronische agenda’s via MarkThisDate.com

Door: Markthisdate.com  07-07-2008

Amsterdam, 7 juli – Afgelopen weekend is alweer de 95e Tour de France van start gegaan. In samenwerking met MarkThisDate.com biedt Nu.nl op haar tourspecial tour.nusport.nl een digitaal etappeschema dat bezoekers eenvoudig kunnen toevoegen aan hun elektronische agenda, zoals Outlook, iCal en Google Calendar.

Dankzij de samenwerking tussen Nu.nl en MarkThisDate.com kunnen Tour-liefhebbers via Nu.nl het volledige etappeschema toevoegen aan allerlei verschillende elektronische agendaformaten. Op deze manier weten de lezers van Nu.nl precies op welke dag en op welk tijdstip zij voor de televisie moeten gaan zitten. Wanneer welke rit wordt gereden staat dan overzichtelijk in je agenda vermeld.

Alle 21 etappes in de agenda
“Op deze manier zal niemand vergeten om bijvoorbeeld bij de lastige Galibier de tv aan te zetten,” zegt Wilfred Stegeman, marketingmanager van MarkThisDate. “En eraan te denken om voor de buis te zitten wanneer de interessante veldslag van de Alpe d’Huez is begonnen. Alle 21 etappes, de bergetappes, vlakke ritten, tijdritten en rustdagen, worden via een eenvoudige handeling automatisch in je agenda geplaatst.”

Over de samenwerking met Nu.nl
“De samenwerking met Nu.nl past volledig bij ons streven om met MarkThisDate aanwezig te zijn op plekken waar onze doelgroepen zich bevinden,” zegt Stegeman. “MarkThisDate is een algemene kalenderportal, waarop vele soorten schema’s van evenementen te vinden zijn. Sportevenementen, maar bijvoorbeeld ook schoolvakanties, popconcerten en festivals. Nu.nl heeft een groot bereik als het gaat om sporten zoals EURO 2008, de Tour de France, en straks de Olympische Spelen. Vandaar dat wij onze kalendertool graag aan Nu.nl ter beschikking stellen, om zo het bereik van MarkThisDate verder te vergroten.”

----------------------------
Over MarkThisDate.com
MarkThisDate.com biedt gebruikers de mogelijkheid kalenders te downloaden, maar ook zelf toe te voegen. Vanaf de start hebben al ruim 6.000 kalenders in zeer uiteenlopende categorieën, zoals sport, vakanties en zakelijk, hun weg gevonden naar al meer dan 200.000 elektronische agenda's. Klanten van MarkThisDate zijn o.a. Heineken International, ING, Essent en Grote Clubactie. In juni was MarkThisdate winnaar van de eerste Publishers' Pitch tijdens het Nationaal Uitgeverscongres 2008.

================
Mediacontact:
MarkThisDate
Rutger Geelen
020-7072250