Speelschema Feyenoord 2007-2008 voor Outlook, iCal, Google Calendar…

Door: Markthisdate.com  06-07-2007

Dat Feyenoord-fans échte fans zijn, wordt weer eens bewezen door het aantal fans dat afgelopen jaar het speelschema heeft gedownload. “Vorig jaar hebben wij via de samenwerking met MarkThisDate voor het eerst ons speelschema aan onze fans ter download aangeboden,” zegt Edward van Wonderen, manager Media en Support bij Feyenoord. “Toen hebben maar liefst 21.000 Feyenoord-fans het speelschema in hun agenda gezet! Het geeft aan dat de betrokkenheid van de fans bij onze club enorm is. Behalve het nieuwe speelschema kunnen onze fans ook de jubileumactiviteiten voor 2008 downloaden, omdat we dan het 100-jarige jubileum van Feyenoord vieren. Op deze manier ben je als echte Feyenoord-fan altijd op de hoogte, omdat alle wedstrijden en feestelijkheden voor dit jubileumseizoen met één handeling in je agenda staan.”

Over Feyenoord
Feyenoord is opgericht in 1908 en viert in 2008 haar 100-jarig jubileum. Feyenoord was voor het laatst UEFA-cup winnaar in 2002.

Over MarkThisDate.com
MarkThisDate.com is in maart 2006 gestart en biedt gebruikers de mogelijkheid kalenders te downloaden, maar ook zelf toe te voegen. Inmiddels zijn er al ruim 800 kalenders geplaatst. Daarnaast biedt MarkThisDate.com webmasters de mogelijkheid om de kalenders op hun eigen site te plaatsen en hebben bedrijven de mogelijkheid te adverteren in de kalenders. Vanaf de lancering in maart 2006 werden het speelschema van het WK Voetbal (ruim 30.000 downloads) en het speelschema van Feyenoord van afgelopen jaar (ruim 21.000 downloads) tot nu toe het meest gewaardeerd. Toch kunnen bezoekers op de site meer vinden dan alleen voetbal. Ook Formule 1, nationale feestdagen uit diverse landen en de verschillende schoolvakanties zijn er te vinden.


Noot voor de redactie:
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rutger Geelen. Telefoon: +31-20-7707217. E-mail: [email protected]