Voetbalkalenders.nl: Speelschema’s Eredivisie en Jupiler League in je agenda

Voetbalkalenders.nl:  Speelschema’s Eredivisie en Jupiler League in je agenda van Markthisdate.com

Door: Markthisdate.com  30-07-2008

Voetbalkalenders.nl:  Speelschema’s Eredivisie en Jupiler League in je agenda
Wedstrijden seizoen 2008-09 in één keer in Outlook, iCal, Google Calendar…

Amsterdam, 30 juli – De speelschema’s van de Eredivisie en de Jupiler League zijn weer bekend. Wil je van dit seizoen geen wedstrijd missen, dan maakt Voetbalkalenders.nl het eenvoudig voor je. Alle clubs zijn vertegenwoordigd. Kies je agendaformaat en zet de wedstrijden van het seizoen 2008-09 in één keer in je elektronische agenda zoals Outlook, iCal en Google Calendar.

Op Voetbalkalenders.nl kun je het complete wedstrijdschema van de Eredivisie aan je eigen elektronische agenda toevoegen, maar bijvoorbeeld ook alleen het speelschema van je favoriete club. Voetbalkalenders.nl is gelanceerd door kalenderportal MarkThisDate.com, waar je naast voetbalkalenders bijvoorbeeld ook alle Formule 1 races of het volledige schema van de Olympische Spelen aan je agenda kunt toevoegen. Alle wedstrijdschema’s zijn geschikt voor verschillende agendaformaten.

Kalenderplatform MarkThisDate
In navolging van Mooiesportzomer.nl is de ontwikkeling van Voetbalkalenders.nl een logische stap voor MarkThisDate.com. “Sport, en dan met name voetbal, is bijzonder populair bij gebruikers van ons kalenderplatform,” zegt Wilfred Stegeman, Marketingmanager van MarkThisDate.com. “Op zich natuurlijk logisch wanneer je bedenkt dat voetbal volkssport nummer 1 is en de speelschema’s lang van tevoren bekend zijn. Daarnaast scheelt het voetbalfans enorm veel tijd wanneer ze onze speelschema’s gebruiken, omdat zij 34 wedstrijden met slechts één klik aan hun elektronische agenda kunnen toevoegen.”

Speelschema’s Feyenoord en FC Utrecht
Een deel van de speelschema’s is overigens al digitaal beschikbaar via de websites van verschillende clubs. MarkThisDate sloot hiervoor overeenkomsten met bijvoorbeeld Feyenoord, FC Utrecht en VVV Venlo. Stegeman: “Deze clubs bieden het eigen speelschema ook aan via hun eigen website. Genoemde clubs maken gebruik van ons kalenderplatform, door op hun website de daarvoor ontwikkelde kalenderwidget te plaatsen.”

----------------------------
Over MarkThisDate.com
MarkThisDate.com biedt gebruikers de mogelijkheid kalenders toe te voegen aan elektronische agenda’s. Vanaf de start hebben al ruim 6.000 kalenders in zeer uiteenlopende categorieën, zoals sport, vakanties en zakelijk, hun weg gevonden naar al meer dan 200.000 elektronische agenda's. Klanten van MarkThisDate zijn o.a. Heineken International, ING en Essent. In juni was MarkThisdate winnaar van de eerste Publishers' Pitch tijdens het Nationaal Uitgeverscongres 2008.

================
Mediacontact:

MarkThisDate
Rutger Geelen
020-7072250
[email protected]