LYCOS Europe integreert PayPal-betalingsoplossing in webshops

Door: Maussen Communications & Public Relations  12-10-2006
Trefwoorden: Webshops, Paypal, Lycos

LYCOS Europe heeft de PayPal betalingsoplossing geïntegreerd in haar middelgrote en grote LYCOS WebShops (http://webhosting.lycos.nl/business/eshop). Met deze betalingsoplossing zijn eigenaren van LYCOS WebShops ervan verzekerd dat ze hun geld ontvangen, terwijl ze tegelijkertijd hun klanten een veilige, betrouwbare betaaltransactie kunnen garanderen.

Zowel beginnende online als offline winkelhouders hebben vaak te maken met opstartproblemen. Bij WebShophouders heeft dit veelal te maken met het ontcijferen van HTML maar ook met het betalingsverkeer via Internet. De belangrijkste zaken waar online winkeleigenaren nog tegen opzien bij online betalingsoplossingen zijn de veiligheid van de transactie en de kosten die hiermee gepaard gaan. Een vertrouwde betalingsoplossing als PayPal biedt verkopers én consumenten de garantie dat hun betaalopdracht veilig en zonder veel bijkomende kosten wordt uitgevoerd.

“Online kopers willen de keuze hebben tussen meerdere betalingsmethoden, vooral bij kleinere, nog wat minder bekende winkels,” aldus Holger Thiemann, Senior Productmanager Webhosting LYCOS Europe. “Daar komt bij dat de winkeleigenaren opzien tegen de financiële kosten en de tijd die gepaard gaat bij het opzetten van online betalingsoplossingen. Met PayPal kunnen onze winkeleigenaren al binnen enkele minuten online betalingen accepteren, zonder enige opzetkosten of doorlopende tarieven. En ze betalen alleen op het moment dat ze een betaling ontvangen van de consument.”

Over LYCOS WebShops

Vanuit de huiskamer tot de winkelstraat en op eBay, met behulp van LYCOS WebShops kan iedereen op internet producten verkopen. Zonder enige kennis van HTML kunnen professionele online winkels moeiteloos en snel worden opgezet. De WebShoppakketten bevatten gebruikersvriendelijke sjablonen, verscheidene marketingtools, een bestelsysteem en veilige, betrouwbare bezorgings- en betalingsmethoden. LYCOS Europe biedt drie verschillende webshoppakketten aan: de LYCOS Webshop 100, LYCOS Webshop 1000 en de LYCOS Webshop 5000.


Over LYCOS Europe

LYCOS Europe (ISIN NL0000233195) is een toonaangevende Europese internetbestemming met een pan-Europees netwerk van websites in acht talen. De onderneming bestrijkt met haar combinatie van zoek- en communicatiediensten, contentkanalen, internettoegang, het bouwen van homepages en online communities zeer veel uiteenlopende doelgroepen. LYCOS Europe biedt met haar netwerk niet alleen consumenten, maar ook adverteerders en e-commercepartners overal in Europa een aantrekkelijk medium. Elke maand bezoeken ca. 30 miljoen gebruikers de LYCOS-sites in Europa. Met een netwerk van websites gericht op Oostenrijk, Denemarken, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië, Italië, Nederland, Spanje, Zweden en Zwitserland heeft LYCOS Europe een groot geografisch bereik in Europa.


Over PayPal (Europe) Ltd

PayPal (Europe) Ltd. is gevestigd in het Verenigd Koninkrijk en wordt sinds februari 2004 als elektronisch-geldinstelling (Electronic Money Institution, ELMI) gereguleerd door de FSA (Financial Services Authority). Als gereguleerde instelling valt PayPal onder het algemene toezicht op het voorzichtigheidsbeleid van de FSA. Het bedrijf is een dochteronderneming van PayPal (International) Ltd., dat is gevestigd in Dublin en op haar beurt een dochteronderneming is van PayPal Inc. te San Jose, Californië (VS). PayPal is een 100%-dochter van eBay. PayPal werd in december 1998 opgericht in de VS en in 2002 door eBay overgenomen. PayPal heeft meer dan 10 miljoen rekeningen in het VK, 114 miljoen rekeningen wereldwijd en kan worden gebruikt om online betalingen te doen op 55 markten.


Voor meer informatie kijk op:

http://webhosting.lycos.nl/business/eshop of http://www.paypal.nl

Trefwoorden: Lycos, Paypal, Webshops

Contact Maussen Communications & Public Relations

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share