Medisch Centrum Jan van Goyen - locatie Weteringschans

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Weteringschans 125 , 1017 SC Amsterdam, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Medisch Centrum Jan van Goyen - locatie Weteringschans

Kaakchirurgen onderzoeken en behandelen afwijkingen op kaakchirurgisch gebied. Dit kunnen algemene klachten zijn zoals pijn aan gebitselementen (verstandskiezen) of afwijkingen aan het kaakbot of mondslijmvlies die bij de huisarts of tandarts niet kunnen worden behandeld. Onze kaakchirurg voert de behandelingen in de praktijk aan de Weteringschans uit naast zijn reguliere werkzaamheden op de afdeling Mondziekten, Kaak- en Aangezichtschirurgie van het OLVG.

Kaakchirurgie
Verwijderen van verstandskiezen

Behandeling
Juist als u angstig bent zijn wij de aangewezen plek aangezien we kleinschalig en individueel gericht zijn. Onze praktijk bestaat uit een klein team en we nemen alle tijd die nodig is voor u.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

28-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Dentists

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is Medisch Centrum Jan van Goyen - locatie Weteringschans in Weteringschans 125, Amsterdam Noord-Holland 1017 SC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Implantaten diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Implantaten per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1017 SC, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3823753]