Meubelfabriek Goed Gemaakt

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Strekkerweg 51 , 1033 DA Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Meubelfabriek Goed Gemaakt

Goed Gemaakt produceert meubelen van sloophout. Het unieke aan de Goed Gemaakt-meubelen is echter dat ze niet alleen gemaakt zijn van gerecyclede materialen, maar ook door mensen die weer 'meedoen'. Leerlingen die zijn uitgevallen op vakscholen of moeite hebben een stageplaats te vinden, krijgen in onze timmerfabriek een stageplek met nieuwe kansen. Hier worden zij begeleid door professionele werkmeesters. De leerlingen leren het gehele traject van meubelmaken, van ontwerp en productie tot aan de verkoop, tot in de puntjes. Door de scholing en werkervaring in onze timmerfabriek krijgen zij een nieuwe kans op een plek op de arbeidsmarkt.

Alle Goed gemaakt-meubelen zijn gemaakt van gebruikt steigerhout. Naast een uitgebreid basisassortiment kunnen de meubelen ook naar eigen wens worden ontworpen en in iedere kleur worden geverfd. Wij kiezen er bewust voor om karakteristieke onderdelen, zoals de metalen kramplaten aan de uiteinden van het hout, intact te laten. Dit geeft het hout een authentieke uitstraling. Goed Gemaakt koopt alleen de beste partijen steigerhout in, van hoogwaardige kwaliteit, met zo min mogelijk scheuren en cementresten.

Goed Gemaakt is onderdeel van Pantar, een organisatie dat werk en begeleiding biedt aan ruim 3.500 inwoners van Amsterdam en Diemen. Dit zijn mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bijvoorbeeld omdat ze een lichamelijke, verstandelijke of psychische beperking hebben. Of problemen hebben (gehad) of verslaafd zijn geweest.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/goedgemaakt

Categorieën: Furniture Shops

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is Meubelfabriek Goed Gemaakt in Strekkerweg 51, Amsterdam Noord-Holland 1033 DA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Onderhoud diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Onderhoud per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1033 DA, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817922]