Stage bij Middelland International Real estate

Door: Middelland International Real Estate  09-01-2008

Stage

Naam organisatie: Middelland International Real Estate B.V.

Korte informatie over bedrijf
Investeringsbegeleiding
Middelland is een Nederlandse onderneming, gespecialiseerd in de advisering en begeleiding van investeerders bij vastgoed investeringen in Kroatië. Het bedrijf richt zich daarnaast op Nederlanders en Belgen die een (tweede) woning in Kroatië willen verwerven.
Ontwikkeling
Middelland houdt zich bezig met het ontwikkelen van vastgoed in Kroatië.


Vacature
Wij zoeken voor ons kantoor in Amsterdam een stageair die het sales en marketing team kan versterken en een actieve bijdrage wil leveren in nieuwe plannen die het bedrijf heeft voor 2008.

Wie bieden de stageair de mogelijkheid om inzicht krijgt in de basisprincipes van de verkoop en marketing. Daarnaast krijgt de student een diepte ervaring op het gebied van zakendoen met de westelijke balkan enerzijds en vastgoed anderzijds en de hieraan gekoppelde politieke, diplomatieke en commerciele aspecten. De stageair leert om pro-actief na te denken over effectoptimalisering van alle, op sales en marketing betrekking hebbende, aspecten.
De stagewerkzaamheden leren de stageair feitelijk alle basis aspecten van sales/marketing in een kleine organisatie. Met deze kennis is de stageair in staat om later zelf in een organisatie een verkoopafdeling op te zetten.

Er is daarnaast in het bedrijf Middelland een constante flow van innovatie aanwezig waar de stageair volledig in wordt betrokken. De stageair bouwt hier een ondernemers spirit op.


Beschrijving kerntaken
De opbouw van werkzaamheden tijdens de stage volgen het totale alle facetten van de sales/marketing afdeling: van het binnenhalen van de klant door marketing/beurzen/private events/print-media, bedrijfspresentaties tot het converteren, sluiten en begeleiden van de klant in de nazorg (de stageair zal zelfstandig enkele klanten begeleiden tot sluiten van deals. De stageair bouwt onder begeleiding een marketingplan op.

Leereffect
Middelland biedt leermogelijkheden op veel gebieden. Mogelijkheden voor cursussen in sales, internet marketing SEO, enz. afhankelijk van de voortgang en persoonlijke affiniteiten van de stageair.

Kennisniveau
hbo-niveau denkend. Ervaring én talent voor commercie.


Vereiste competenties
Welbespraakt, goed voorkomen, pro-actief, grote mate van zelfstandigheid, goed kunnen schrijven.

Eigenschappen
De stageair dient affiniteit te hebben met vastgoed en op redelijk niveau mee te kunnen praten met investeerders.

Periode
Per december mogelijk

Naam bedrijfsbegeleider
Nick van den Bichelaer

Sollicitatiegegevens
Mail met CV of introducerend telefoongesprek naar:


Telefoonnummer: 020 7725652 Fax: 084 7376866
E-mailadres: [email protected]
Contact Middelland International Real Estate

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share