Minimice Diaperbag

Door: Minimice  30-04-2009
Trefwoorden: Baby, Tas, Waterdicht

Minimice Diaperbag: diapers and wipes only

Minimice introduceert de Minimice Diaperbag: de luiertas die ècht in je handtas past. Hij is klein, waterafstotend en lichtgewicht met precies genoeg ruimte voor een setje luiers en een pakje doekjes. Gebruik de Minimice Diaperbag niet alleen in je handtas, maar ook in iedere andere tas. Of je neemt hem zo mee. Met de Minimice Diaperbag heb je altijd het meest noodzakelijke bij de hand voor je baby.

Op stap gaan met kleine kinderen, met de kinderwagen, de auto of bijvoorbeeld het vliegtuig, levert altijd extra bagage op. Om altijd snel het allerbelangrijkste bij de hand te hebben, de luiers en de doekjes, heeft Minimice de Minimice Diaperbag ontwikkeld. Het uitgangspunt daarbij was het maken van een simpel en functioneel ontwerp van duurzaam materiaal.

In de vorm van een luier en met een afmeting van slechts 18 cm bij 24 cm is de Minimice Diaperbag net iets groter dan A5 formaat. De Minimice Diaperbag is bovendien heel licht (18 gram), sterk en waterafstotend doordat hij is gemaakt van gecoat ripstop nylon met nylon voering. Afhankelijk van de grootte van het pakje doekjes passen er 3 tot 6 luiers in.

De Minimice Diaperbag wordt via www.minimice.nl in verschillende kleuren aangeboden voor een prijs van EUR 14,90 (inclusief verzendkosten voor bezorging in Nederland).

Trefwoorden: Baby, Diaper, Doekje, Handtas, Luier, Luiertas, Luierzak, Luierzakje, Minimice, Moeder, Onderweg, Tas, Vader, Waterdicht,

Contact Minimice

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share