Mkwadraat introduceert Aqua Challenge

Door: Mkwadraat  22-05-2008
Trefwoorden: Evenement, Watersport, Zeilen

Mkwadraat komt dit voorjaar met een spannend en uniek evenement, de Aqua Challenge. De Aqua Challenge is een funsport event op en om het water, met als middelpunt het ruige forteiland Pampus midden in het IJsselmeer.

Op verschillende Aquaspots in het IJsselmeer worden door professionele instructeurs clinics wakeboarden, waterskien, windsurfen, wedstrijdcatamaran- en laserzeilen gegeven. Met supersnelle 350 PK sterke rubberboten, ook wel RIB’s genoemd, worden de gasten tussen de verschillende Aquaspots vervoerd. Daarnaast wordt er ook gevaren met militaire MK1 Assault landingsboten en maakt het uitvoeren van een Search And Rescue operatie (SAR) de dag tot een unieke belevenis.

“De Aqua Challenge is speciaal samengesteld voor groepen collega's en/of zakelijke relaties en kan perfect ingezet worden als incentive voor klanten”, aldus Sander Meuwese van Mkwadraat. “Alle Challenges worden namelijk alleen in teamverband succesvol volbracht. Daarbij is er voldoende tijd om te netwerken en/of een presentatie te geven. Ook minder sportieve gasten zullen de Aqua Challenge als een unieke dag op het water beleven. Nog nooit was er een bedrijfsevenement met zoveel uitdagende watersporten op één dag.”

Meer informatie is te vinden op www.aqua-challenge.nl.

Trefwoorden: Aqua Challenge, Evenement, Mkwadraat, Outdoor, Pampus, Surfen, Waterskien, Watersport, Zeilen,

Contact Mkwadraat

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share