Mkwadraat organiseert Viva Mama Bakfietsrace

Mkwadraat organiseert Viva Mama Bakfietsrace van Mkwadraat

Door: Mkwadraat  22-05-2008
Trefwoorden: Vondelpark, Mkwadraat, Bakfietsrace

Afgelopen zondag, 18 mei, gingen 50 moeders per bakfiets – al dan niet gevuld met kind - de strijd met elkaar aan in de 1e Viva Mama Bakfietsrace. Deze race vond plaats in het Vondelpark in Amsterdam. Naast meedoen voor de eer, de lol, de fraaie prijzen en het goede doel van Orange Babies konden kinderen geschminkt worden, kinderwagens beplakt worden, geknutseld en relaxen op de zitzakken in de lounge hoek.

Rond 13.00 uur gaf “lama” Ruben Nicolai het startschot voor de bakfietsenrace waarop moeders en kinderen enthousiast het park in gingen fietsen. Het parcours bestond uit een aantal behendigheids spelletjes waaraan zowel de moeder als het kind mee konden doen.

Ook presentatrice Bridget Maasland nam als a.s. moeder enthousiast deel aan de race.

Aan het eind van de middag overhandigde de wethouder Jeugd en Zorg van stadsdeel Amsterdam Oudzuid, Lieke Thesing, een vertegenwoordiger van Orange Babies een cheque ter waarde van € 10.000,-.

“De bakfietsenrace heeft Viva Mama nog duidelijker op de kaart gezet als toonaangevend magazine voor jonge moeders met hart voor de samenleving. De enorme toeloop van de pers, deelname van bekende Nederlanders en het enthousiasme van de deelnemers maakte dit tot een zeer geslaagde dag.” aldus Sander Meuwese van Mkwadraat.

Trefwoorden: Bakfietsrace, Mkwadraat, Vondelpark,

Contact Mkwadraat

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share