Horeca

Horeca van Modellenbureau Vip Models

Door: Modellenbureau Vip Models  19-06-2008
Trefwoorden: Catering, Horeca, Hostess

Modellen als basis van uw horecapersoneel

Voor de inzet van horecapersoneel op uw event bent u bij VIP Promomodels aan het juiste adres. De modellen vallen namelijk niet alleen op door hun uiterlijk, maar ook zeker door hun inzet, enthousiasme en professionaliteit. De modellen van VIP Promomodels worden geselecteerd op basis van hun werkervaring. Zodoende beschikt u tijdens het event over horecapersoneel met de juiste uitstraling en horecaervaring die een verpletterende indruk achterlaten op uw bezoekers.

Mogelijkheden van ons horeca personeel voor u

De modellen van VIP Promomodels worden op elk gewenst event ingezet. Of het nu gaat om horecawerkzaamheden op beurzen, recepties, congressen, bedrijfsfeesten of andere events, bij VIP Promomodels is alles mogelijk. Omdat de modellen van VIP Promomodels gewend zijn om ingezet te worden als horecapersoneel, verwennen zij uw gasten op een professionele manier graag met een hapje en een drankje, en door de geweldige uitstraling van de dames zullen uw bezoekers het event niet snel meer vergeten.

http://www.vippromomodels.nl/horeca.php
http://www.vippromomodels.nl

 

Trefwoorden: Bar Garderobe, Catering, Gastenlijst, Horeca, Hostess, Hostessen, Modellenbureau Vip Promomodels, Waitress,

Contact Modellenbureau Vip Models

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share