MoneyView presenteert nieuwe vergelijkingsmodule in Aequos Online

Door: Moneyview Research  10-01-2006
Trefwoorden: Levensloopregeling

Per 1 januari 2006 introduceerde MoneyView een nieuwe module in het bekende Aequossysteem voor productbenchmarking en –analyse: Levensloopregelingen. De verschillen in de Levensloopmarkt zijn meteen al groot: tussen het product met de hoogste (4,75%) en de laagste (2,7%) rente (of garantierendement) zit bijna 45% verschil!
Met de Aequos Online module Levensloop is het mogelijk om vergelijkingen te maken tussen de verschillende levensloopregelingen die aanbieders op de markt brengen.
Levensloopregelingen worden aangeboden als spaarproduct, beleggingsproduct,  verzekeringsproduct of een combinatie van deze drie. Dankzij de slimme opzet van deze nieuwe module kunnen de verschillende soorten levensloopregelingen met elkaar worden vergeleken, ondanks het feit dat het technisch gezien om verschillende productsoorten gaat.
De module Levensloop in de Aequos Online database is speciaal opgezet voor banken en verzekeraars die van dag tot dag willen volgen wat er verandert in de naar verwachting zeer concurrerende markt voor Levensloopregelingen.
De verschillende Levensloopregelingen worden in totaal op meer dan 80 kenmerken en voorwaarden naast elkaar gezet en uiteraard ontbreken ook de (spaarrente)tarieven en garantierendementen niet.

Aequos Online
Aequos Online is de webbased database voor productanalyse en -benchmarking. MoneyView introduceerde dit systeem in 1999 op de Nederlandse markt en sinds die tijd geldt Aequos als een onmisbaar instrument voor elke productmanager en marktonderzoeker in de financiële wereld. In het Aequos systeem zijn van duizenden financiële producten alle kenmerken, eigenschappen, voorwaarden, kosten en tarieven opgenomen. In Aequos Online worden alle financiële producten vastgelegd. Of het nu gaat om schadeverzekeringen, bancaire producten, levensverzekeringen of zorgproducten, alle
productinformatie is via Aequos Online op dagelijkse basis toegankelijk .

Trefwoorden: Levensloopregeling

Contact Moneyview Research

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share