GoNoGo helpt twijfelende werknemer bij loopbaankeuze

Door: Monsterboard.nl  07-06-2006
Trefwoorden: Internet, Hrm, Recruitment

Hilversum 30 mei 2006-, Veel mensen twijfelen over hun huidige baan. Vanaf vandaag helpt het nieuwe interactieve concept GoNoGo werknemers beoordelen of ze op de juiste werkplek zitten. Via www.gonogo.nl krijgt iedereen een deskundig advies om zichzelf optimaal te ontplooien in de huidige baan of bij een nieuwe werkgever. Mediabedrijf Advance heeft in samenwerking met Monsterboard.nl dit interactieve concept ontwikkeld.

De deelnemer krijgt via de test een advies om van baan te veranderen (Go) of juist te blijven (No Go). Hierbij wordt aangegeven wat zijn beroepspersoonlijkheid is, welke loopbaandrijfveren van toepassing zijn en welk bedrijfsprofiel bij hem of haar past. Wie de test gedaan heeft, weet meteen of hij goed op zijn plek zit, of dat hij met een kleine verandering in zijn functie weer helemaal tevreden kan zijn. Het kan dus ook betekenen dat het beter is om van baan te veranderen.
Voor het maken van de deskundige test en de adviezen wordt samengewerkt met GITP Nederland, marktleider op het gebied van Beoordelen en Ontwikkelen.

GoNoGo wil werknemers bewust maken van hun talenten en vaardigheden. "De uitkomst op www.gonogo.nl geeft je inzicht in de toekomst", aldus Marc de Vries, Managing Director van Monsterboard.nl."Werk is allang veel meer dan je geld verdienen. GoNoGo gaat dan ook over de belangrijkste keuzemomenten in je leven." Frans de Vries, directeur van Advance is overtuigd dat GoNoGo hier een belangrijke bijdrage aan levert: "Dit interactieve concept helpt elke individu bij het nadenken over die keuzes, het beoordelen ervan en het begeleiden van de consequenties."

Het GoNoGo concept zal in september 2006 worden ondersteund door een televisieprogramma waarin per aflevering een werknemer centraal staat die niet tevreden is met zijn huidige baan. Met hulp van familie, vrienden en collega's gaat hij op zoek naar de baan die hij altijd al heeft willen hebben. Na afloop komt hij tot de conclusie of die nieuwe baan inderdaad is wat hij wil, of dat hij toch liever bij zijn huidige baan blijft. Ook zijn baas krijgt in de uitzending de mogelijkheid om zijn werknemer te behouden en hem op andere gedachten te brengen.

Trefwoorden: Hrm, Internet, Recruitment

Contact Monsterboard.nl

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share