Monsterboard.nl verbetert zijn website

Door: Monsterboard.nl  27-06-2006
Trefwoorden: Internet, Hrm, Recruitment

Nieuwe producten maken het nog gemakkelijker om de juiste baan te vinden

Amsterdam, 27 juni 2006 - Monsterboard.nl heeft zijn website vernieuwd. Naast een andere lay-out biedt de carrièresite ook nieuwe diensten aan die het werkzoekenden nog gemakkelijker maken om de juiste baan te vinden. Zo krijgen zij extra vacatures te zien die nauw aansluiten bij hun profiel en kunnen zij hun CV plaatsen zonder dat hun huidige werkgever dit CV kan zien.

Met de nieuwe indeling van de website is Monsterboard.nl overzichtelijker geworden voor de bezoeker, waardoor hij gemakkelijker de vacatures en de andere diensten (zoals carrièreadvies) kan vinden die hij zoekt. Daarnaast is het plaatsen van een CV sterk vereenvoudigd, een aanpassing die inspeelt op de behoefte van veel werkzoekenden die hun CV graag willen achterlaten, maar daar niet te veel tijd voor willen inruimen.

Nieuwe diensten
Met de aanpassingen lanceert Monsterboard.nl ook enkele nieuwe diensten die het vinden van een baan gemakkelijker maken.
De belangrijkste zijn:

Privacy Plus: werknemers die niet willen dat hun CV wordt gevonden door hun huidige of andere werkgever kunnen dit bedrijf uitsluiten om hun CV te zien.
Aanbevolen vacatures: op basis van het profiel dat de werkzoekende opgeeft, krijgt hij binnen zijn account automatisch vacatures te zien, die mogelijk geschikt voor hem zijn.
Anderen solliciteerden ook op…: wie op een vacature reageert, krijgt te zien waar anderen – die ook op die vacature solliciteerden – nog meer op reageerden. Zo krijgen werkzoekenden meer inzicht in de geschikte vacatures die worden aangeboden.

Marc de Vries, Managing Director van Monsterboard.nl, is trots op de verbeteringen. “Samen met andere landen van het Monster Career Network in Europa hebben wij gezocht naar een optimalisering van onze service. Met de nieuwe site-indeling en het verbeterde dienstenaanbod menen wij dat dit gelukt is en dat we de werkzoekenden in Nederland nog beter tegemoetkomen. En dat is wel zo prettig nu de arbeidsmarkt weer aantrekt. Zowel voor werkzoekenden als voor werkgevers, die elkaar nu nog beter kunnen vinden.”

Trefwoorden: Hrm, Internet, Recruitment

Contact Monsterboard.nl

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share