Huis aan Huis Ontbijt Actie

Huis aan Huis Ontbijt Actie van Monsterscore // Sampling & Promoties

Door: Monsterscore // Sampling & Promoties  07-03-2007
Trefwoorden: Ontbijt, Promotie, Sampling

Nutella Breakfast Tour

Weet je hoe belangrijk een goed ontbijt is? Alle voedingsspecialisten zullen het bevestigen: het ontbijt is een must! Deze eerste maaltijd van de dag levert de noodzakelijke energie voor de fysieke en intellectuele activiteit tot aan de middag. Dit is vooral voor kinderen erg belangrijk.

Het Nutella-ontbijt, dat bestaat uit 2 boterhammen, 30g Nutella, een glas halfvolle melk en een glas jus d’orange, is een evenwichtig ontbijt, overeenkomstig de aanbevelingen van voedingsdeskundigen.

Vandaar dat elk huishouden in diverse wijken in Nederland, gedurende de hele maand maart, verrast wordt met een gratis set voor je ontbijt aan de deur. Deze set, die bestaat uit 2 boterhammen en twee kuipjes Nutella, wordt aangeboden door chocoladefabrikant Ferrero.

De sets voor de Nutella ontbijtjes worden de komende maand op opvallende wijze uitgedeeld in wijken door het hele land. Begin de dag alvast vol energie!


Noot voor de redactie

In totaal worden er in 20 dagen ongeveer 30.000 kuipjes uitgedeeld aan de wijkbewoners. De Ontbijt Teams zullen diverse geselecteerde wijken bezoeken. De wijkbewoners krijgen het verse brood en de Nutella hazelnootpasta gratis.

U bent uiteraard van harte welkom om een kijkje te komen nemen! De steden die het team zal bezoeken kunt u vinden op http://www.monsterscore.com/ontbijt - hier kunt u ook de persfoto’s downloaden. Voor meer informatie over de precieze straten, het Nutella-ontbijt en de promotieteams kunt u contact op nemen met:
Monsterscore // Sampling & Promoties via 020-5800999 of per mail [email protected]


Trefwoorden: Ferrero, Monsterscore, Nutella, Ontbijt, Promotie, Promotieactie, Promotiebureau, Promotieteam, Sampling, Unipro,

Contact Monsterscore // Sampling & Promoties

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share