window.NREUM||(NREUM={});NREUM.info = {"beacon":"bam.nr-data.net","errorBeacon":"bam.nr-data.net","licenseKey":"f0d35ca3ee","applicationID":"333426","transactionName":"YwFUZUoFCkBVBhZZXFpLd2JoSwJGWAkSQlZHF0RUVAEFQFFLA0NDTA==","queueTime":0,"applicationTime":17,"ttGuid":"35B8776603A69FB1","agent":""} <meta name="ProgId" content="Word.Document" /> <meta name="Generator" content="Microsoft Word 11" /> <meta name="Originator" ..." />

LU Berenvriendjes, kom jij ook op de foto?

LU Berenvriendjes, kom jij ook op de foto? van Monsterscore // Sampling & Promoties

Door: Monsterscore // Sampling & Promoties  16-02-2009
Trefwoorden: Foto, Sampling, Monsterscore

 

De hele maand februari en maart komt het LU Berenvriendjes team langs in verschillende supermarkten door heel Nederland. U en uw kind zijn van harte uitgenodigd om de cakejes te komen proeven, en op de foto te gaan met de levensechte Berenvriend! Het leuke is dat je de foto meekrijgt in een leuk Berenvriendjes lijstje.

 

Noot voor de redactie

 

U bent uiteraard van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de supermarkt. Voor de exacte locaties kunt u een mail sturen naar Daniëlle van Leeuwen.  Voor meer informatie over het product kunt u terecht op www.berenvriendjes.nl. Bij vragen over de actie kunt u contact op nemen met Jesper Schoonen van LU General Biscuits Nederland.

 

LU General Biscuits Nederland:

Jesper Schoonen – [email protected]

Monsterscore // Sampling & Promoties:

Daniëlle van Leeuwen : 020 - 5800999            [email protected]

Trefwoorden: Berenvriendjes, Foto, Monsterscore, Sampling,

Contact Monsterscore // Sampling & Promoties

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share