Montessori Lyceum Amsterdam (mavo)

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Pieter de Hoochstraat 59 , 1071 ED Amsterdam, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Montessori Lyceum Amsterdam (mavo)

Het Montessori Lyceum Amsterdam (MLA) maakt deel uit van de Montessori Scholengemeenschap Amsterdam (MSA).

Het MLA is een school voor gymnasium en atheneum (vwo), havo, vmbo-t (mavo) voor kinderen met en zonder montessori-achtergrond. Uitgangspunt bij het onderwijs zijn de ideeën van Maria Montessori, het principe “help mij het zelf te doen”.
Leerlingen krijgen de ruimte zelfstandig te werken, verantwoordelijkheid te dragen, het eigen werktempo te bepalen, taken te plannen en werk in te delen.

Met ongeveer 1800 leerlingen is het MLA een grote school. Daarom is zowel de onderbouw als de bovenbouw gesplitst in totaal acht kleine en zelfstandig deelscholen van 200 tot 300 leerlingen. De deelscholen hebben een eigen plek in het gebouwencomplex en een eigen docententeam. Kleinschaligheid qua onderwijsorganisatie staat voorop.

Voor het MLA is een veilige, vertrouwde omgeving de voorwaarde voor leren, vorming en begeleiding.

In de Pieter de Hoochstraat 59 zijn de havo- en vwo-klassen gehuisvest. De mavo heeft haar eigen gebouw aan de Van Ostadestraat 103.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

12-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is Montessori Lyceum Amsterdam (mavo) in Pieter de Hoochstraat 59, Amsterdam Noord-Holland 1071 ED uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Computers diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Computers per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1071 ED, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3769030]