Wim Wijnker nieuwe verkoopdirecteur MultiCopy

Door: Multicopy The Communication Company | Nederland  15-05-2006
Trefwoorden: Communicatie, Printers, Copierservices

Amsterdam, 15 mei 2006 – Wim Wijnker zal per 1 september in dienst treden bij MultiCopy Nederland als directeur verkoop. Wim Wijnker (45) werkt nu nog als Sales Manager Corporate & International Accounts bij Canon Nederland. Wijnker heeft 14 jaar bij Canon gewerkt.

Bij MultiCopy Nederland krijgt Wim Wijnker een dubbele taak. Allereerst zal hij vanuit de centrale organisatie de ruim 70 vestigingen terzijde staan bij het verder optimaliseren van hun verkoop. Een actieve begeleiding van verkopers en sales managers is daarvan onderdeel om de ambitieuze groeidoelstellingen van MultiCopy te realiseren. Of zoals Wim Wijnker het zegt: “Ik heb MultiCopy leren kennen als een organisatie die tegen de markt in groeit. Met iets meer aandacht voor persoonlijke verkoop, moet die groei zich doorzetten.”

Netwerkverkoop
De tweede taak is dat Wim Wijnker verantwoordelijk is voor de verkoop van MultiCopy diensten aan grotere, nationale bedrijven. Steeds vaker worden grote opdrachtgevers vanuit meerdere vestigingen bediend. Niet alleen vanwege de grote productiecapaciteit en de gecombineerde snelheid, maar ook vanwege de flexibiliteit en de voordelen van decentrale productie dichtbij de vestigingen van de opdrachtgever.

Wim Wijnker was bij Canon ook vele jaren verantwoordelijk voor de verkoop van hoog volume printers en kleurencopiers aan de MultiCopy-organisatie. Hij kent dan ook de organisatie en de franchisenemers. Wim Wijnker: “Het is dan ook een weloverwogen stap om te kiezen voor MultiCopy. Het is een club van ondernemers waar ik me erg bij thuis voel.”

Omzetgroei 12,4%
MultiCopy heeft het eerste kwartaal van 2006 afgesloten met een omzetstijging van maar liefst 12,4%. De sterke omzetgroei zet zich dan ook versterkt door. De oorzaak hiervan ligt voor een deel in de optimale mix tussen e-commerce, internetmarketing en persoonlijke verkoop. Op al deze terreinen investeert MultiCopy. Niet alleen met het aantrekken van Wim Wijnker als verkoopdirecteur, maar ook met een nieuwe internetsite (http://multicopy.nl) en een geheel nieuwe release van het online document managementsysteem MultiCopy MyDocs 2.0.

Trefwoorden: Communicatie, Copierservices, Kleurencopiers, Printers,

Contact Multicopy The Communication Company | Nederland

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share