Muziekschool Amsterdam Noord

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Alkmaarstraat 10 , 1024 TT Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Muziekschool Amsterdam Noord

De doelstellingen van de Stichting Ouders en Vrienden van de Muziekschool Amsterdam-Noord richten zich op het mogelijk maken dat kinderen uit een gezin met een smalle beurs tóch in staat worden gesteld muziekonderwijs op de muziekschool te volgen. Dit gebeurt door ouders in staat te stellen een muziekinstrument aan te schaffen voor hun kind, bijvoorbeeld door een renteloze lening of een gift. Daarnaast stelt de Stichting Ouders en Vrienden de muziekschool in staat om bijzondere jeugdprojecten uit te voeren gericht op muzikale uitwisseling en kwaliteitsverbetering, bijvoorbeeld door internationale uitwisseling en optredens, muziekprojecten, bijzondere voorstellingen en dergelijke.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/MuziekschoolAmsterdamNoord/

Categorieën: Music Schools

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Muziekschool Amsterdam Noord in Alkmaarstraat 10, Amsterdam Noord-Holland 1024 TT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Begeleiding diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Begeleiding per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1024 TT, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821113]