Narrominded presenteert "National Anthems", de eerste langspeler van Boutros Bubba

Narrominded presenteert "National Anthems", de eerste langspeler van Boutros Bubba van Narrominded

Door: Narrominded  18-02-2009
Trefwoorden: Muziek, Cd

Narrominded presenteert "National Anthems", de eerste langspeler van de Nederlandse rockband Boutros Bubba. In veertig minuten trekt een fanfare aan godsdienstwaanzinnige countrymuzikanten en dominante clowns, verwarde vechtersbazen en onverbeterlijke dronkelappen, melancholische weermannen en cryptoseksistisch kantoorpersoneel voorbij in de vorm van negen strak neergezette rocknummers. National Anthems wordt uitgegeven in samenwerking met MOMI Recordings en Whosbrain Records. 

BOUTROS BUBBA
Boutros Bubba is een rockband, bestaande uit muzikanten die eerder actief waren (of nog steeds zijn) in acts als Gone Bald, Quarles van Ufford, Spoelstra en Crowd Surfers Must Die. De muziek van Boutros Bubba laat zich goed omschrijven als een vakkundig geasfalteerde weg met verraderlijk gladde plekken. Op sommige momenten maakt het fundament van beukende drums en strakke gitaarriffs plaats voor zwalkende dronkenmansmuziek en spannende improvisaties. Behalve in de teksten komt ook in de muziek het sublieme gevoel voor absurdisme van Boutros Bubba op deze plaat volledig tot zijn recht. NATIONAL ANTHEMS National Anthems is het eerste volledige album van Boutros Bubba, na de cd EP Hearing Voicst In A Beer Commercial Makes Me Wanna Get Drunk en de 7” How I Wrote The Star Spangled Banner. De cd National Anthems werd opgenomen in de Noord-Nederlandse Sing-Sing studio en daarna subliem gemasterd door Jason Ward van Chicago Mastering Service.

TRACKLISTING
1. Chew 2. Flip Coins 3. I Was A Teenage Health Nut 4. Intelligent Designer Pussy 5. A Black And White Christmas 6. Actor/Director 7. Yes Commander 8. Look Like A Woman Speak Like A Man 9. This Is Grindcore
Beeldmateriaal van het artwork van National Anthems en foto’s van Boutros Bubba zijn te downloaden van www.narrominded.com

NARROMINDED
Narrominded is een Nederlands platenlabel dat platen en mp3’s uitgeeft via winkels, mailorders en internet. In 2000 zijn we begonnen met het uitgeven van cd-r’s, maar sindsdien hebben we vinyl, cd’s, mp3’s uitgeven in diverse genres als electronica, idm, electro-acoustische muziek, improvisatie, indie en noiserock. In 2003 hebben we de eerste editie van onze Split LP Serie uitgeven. Tot nu toe zijn in die serie bijdragen verschenen van Living Ornaments, Accelera Deck, Kettel, Hydrus, Cor Fuhler en Mats Gustafsson. Verwacht verder in 2009: een nieuwe plaat van Living Ornaments en een vierde editie in de Split LP Series.

Trefwoorden: Cd, Muziek

Contact Narrominded

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share