Narrominded presenteert Spoelstra 10" lathe cut

Narrominded presenteert Spoelstra 10" lathe cut van Narrominded

Door: Narrominded  12-02-2009
Trefwoorden: Muziek, Vynil

SPOELSTRA - I GOT ISSUES THE SHAPE OF ITALY
(transparent 10” lathe cut polycarbonaat)

Narrominded presenteert een extreem gelimiteerde (50 handgemaakte exemplaren wereldwijd) eerste solo-uitgave van muzikaal wonderkind Spoelstra, gitarist en zanger van Boutros Bubba. Deze uitgave doen wij in samenwerking met het nieuwe label Vloeken Tegen Bont.
Dit is Spoelstra’s country plaat. Voor deze gelegenheid heeft Spoelstra zich strikt beperkt tot het gebruik van een gitaar, een drumstel, een sampler en wat effectpedalen. Deze EP bevat zes liedjes, die een wanhopige samensmelting zijn van slidegitaar-gedreven country licks, hectische rock, bliepende electrogeluiden, robot atmosferen en hier en daar een triest melodietje (om te laten zien dat achter dit alles ook een gevoelige persoon schuilgaat). Om discussie te voorkomen over de vraag of dit wel of geen countryplaat is: alle nummers
gaan over problemen met soevereiniteit in de breedste zin des woords.

SPOELSTRA
Spoelstra hangt van leugens aan elkaar. Geloof niets van wat hij zegt. Een en al mooie praatjes, maar hij is een manipulator van het ergste soort. Met zijn gladde maniertjes weet hij met schijnbaar het grootste gemak je vertrouwen te winnen. En op een dag vraagt hij je om hem geld te lenen. Eerst kleine bedragen, maar dan steeds meer. Om te investeren in een nieuw op te starten onderneming. Iets met dotcom. Kan niet misgaan, maar er moet wel nu
gelijk geld in worden gestoken. En hij blijft maar aandringen, vriendelijk doch geen tegenspraak duldend. En dan ga je toch maar overstag. En zodra je hem het geld hebt gegeven, hoor je niets meer van hem. Hij neemt niet op, hij drukt je weg. Oh ja, hij heeft een plaatje uitgebracht.

TRACKLISTING
1. I Breathe Country
2. I Got Issues The Shape Of Italy
3. Pig In Japan
4. Post War Germany Always Rings Twice
5. How To Run An Empire
6. The South East Disneyland Separatist Party
Artwork en mp3 download: http://www.narrominded.com/catalogue/nm033-spoelstra-i_got_issues_the_shape_of_italy/

NARROMINDED
Narrominded is een Nederlands onafhankelijk platenlabel dat experimentele electronica en rock muziek uitgeeft, in uiteenlopende genres als IDM, ambient, electro, elektroakoestische muziek, noise rock, post punk en new wave. Ook het formaat waarop de releases verschijnen loopt uiteen: er verscheen al werk op cd, CD-R, LP, vinyl single (muziek) en als gratis MP3 release. Het label werd in 2000 opgericht door Lars Meijer en Coen Polack om een platform te bieden aan de releases van hun eigen project Psychon Troopers. Artiesten waarvan het label werk uitbracht zijn onder andere Living Ornaments, Gone Bald, Boutros Bubba, Makazoruki, Spoelstra, Kettel, Hydrus, Cor Fuhler en Mats Gustafsson.

Zie ook: http://www.narrominded.com

 

Trefwoorden: Muziek, Vynil

Contact Narrominded

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share