Nel

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Amstelveld 12 , 1017 JD Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Nel

Brasserie NeL is gevestigd in een 350 jaar oude houten (!) kerk op het opvallend weidse Amstelveld waar Reguliersgracht en Prinsengracht elkaar kruisen. Bij Brasserie NeL is het altijd gezellig koffieleuten (met voortreffelijke taart), lunchen, snacken (het Grand Plateau is een aanrader) of dineren. Snel, als je een korte lunchpauze hebt of naar het theater gaat of uitgebreid met een van de uitstekende wijnen erbij. Van pannenkoek tot zeetong, van charcuterie of kaasplank tot ribeye. En er is altijd wel een vegetarische maaltijd te krijgen.
De bediening staat bekend als bijzonder voorkomend en vriendelijk. En het publiek is zeer gemengd, van jong tot oud, van lokaal tot internationaal. Waarbij je niet raar moet opkijken als er 'beroemdheden' tussen zitten. Vooral in de zomer is het enorme terras een publiekstrekker voor gezellig borrelen en eten onder de Frans aandoende zeer oude vleugelnootbomen. Terwijl misschien tegelijkertijd op het andere terras een bruiloft aan de gang is, dat kan zo maar.
Veel kantoren houden er hun Vrijmibo. Dan wel Dimibo, Womibo of Domibo. En in de weekends weten gezinnen uit de buurt NeL te vinden. Zomer en winter. De kinderen zitten dan aan de kleurplaat of in de zandbak, dan wel in het klimrek. Opvallend veel mensen maken ook gebruik van de petanque (jeu de boule) baan voor de deur. Het is er relaxed spelen, en handig om af en toe even een rosé of witbiertje aan de bar te kunnen halen.
Op maandagavond vinden er het hele jaar door - al zeven jaar - goed bezochte jazz sessies plaats van zeer hoog niveau. We hebben er geregeld de pers mee gehaald.
En met Gaypride en Koningsdag zijn er enorme dance-feesten op het plein voor de deur, waar duizenden op af komen. Maar ook in de rest van het jaar wordt er geregeld wat gezelligs georganiseerd, zoals de wintermarkt in samenwerking met Sissy Boy. Eén van de winkels in de 50 meter verderop gelegen gezellige Utrechtsestraat.

Openingstijden

Ma - Do, Zo
-
Vr - Za
-

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nel/100336250049826

Categorieën: Restaurants

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Amsterdam Noord-Holland

Is Nel in Amstelveld 12, Amsterdam Noord-Holland 1017 JD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurants diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Restaurants per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1017 JD, Nederland

 • New Fook Long

  Agatha Christiesingel 20 Amsterdam Noord-Holland 1102 WK

 • Arti Choc

  Koninginneweg 141 Amsterdam Noord-Holland 1075 CM

 • Katex

  Baarsjesweg 291 - 292 Amsterdam Noord-Holland 1058 AG

 • Vitaco Trading

  Herengracht 164 /BEL Amsterdam Noord-Holland 1016 BP

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818932]