Vernieuwde Columbus Foyer in NEMO weer open

Vernieuwde Columbus Foyer in NEMO weer open van Nemo

Door: Nemo  23-03-2009
Trefwoorden: Zakelijke Bijeenkomsten, Opknapbeurt

Opknapbeurt
Na bijna vier miljoen bezoekers en talloze evenementen was science center NEMO toe aan een grootscheepse opknapbeurt. Naast onderhoudswerkzaamheden is tegelijkertijd de Columbus Foyer van een nieuwe inrichting en eigentijdse look voorzien. In januari en februari vonden er in NEMO geen evenementen plaats. De zes zalen van het science center zijn nu weer beschikbaar en aanstaande dinsdag vindt het eerste evenement in de Columbus Foyer nieuwe stijl plaats.

Over science center NEMO
NEMO is het grootste science center van Nederland met vijf etages vol interactie op het gebied van wetenschap en technologie. Naast educatieve attracties heeft NEMO zes zalen voor zakelijke bijeenkomsten. Daarnaast is het na sluitingstijd mogelijk om evenementen tussen de tentoonstellingen te organiseren.

Locatie: Oosterdok 2, 1011 VX Amsterdam (bovenop de IJ-tunnel op 10 minuten loopafstand van Amsterdam Centraal Station).
Voor meer informatie: www.e-NEMO.nl.

Noot voor de redactie (niet voor publicatie)
Voor vragen en/of (ander) hoge resolutie beeldmateriaal neemt u contact op met Anne-Marie Gielis via 020 531 31 29 of per e-mail: [email protected] Het beeldmateriaal is vrij van rechten te gebruiken bij publicatie over dit bericht.

Trefwoorden: Opknapbeurt, Zakelijke Bijeenkomsten

Contact Nemo

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share