window.NREUM||(NREUM={});NREUM.info = {"beacon":"bam.nr-data.net","errorBeacon":"bam.nr-data.net","licenseKey":"f0d35ca3ee","applicationID":"333426","transactionName":"YwFUZUoFCkBVBhZZXFpLd2JoSwJGWAkSQlZHF0RUVAEFQFFLA0NDTA==","queueTime":0,"applicationTime":22,"ttGuid":"2BBCBE5211566AE7","agent":""} <title></title> <meta name="GENERATOR" content="OpenOffice.org 2.3 (Linux)" /> <style type="text/css"> <!-- @page { size: ..." />

Telefoongesprekken opnemen; opname direct per e-mail

Door: Nemop  11-01-2009
Trefwoorden: Bewijs, Voice Logging, Abonnement Opzeggen

'Eigenlijk zou ik het moeten opnemen.' Dat denkt iedereen weleens die de telefoon pakt om iets gedaan te krijgen van een leverancier of oragnisatie. Telefonische afspraken vastleggen kan veel welles-nietes voorkomen. Aldus de Consumentengids van februari 2008.

Nemop (lees: neem op) biedt de dienst waarbij je met je eigen telefoon gesprekken opneemt. Direct na het gesprek ontvang je je opname als geluidsbestand per e-mail.

“Met name het midden- en kleinbedrijf maakt veel gebruik van onze dienst“ gaat Teusink verder. “Een opname van zo'n gesprek is later rustig terug te luisteren. Handig om een advies nog eens terug te horen en te analyseren, of de opname aan een collega door te mailen voor een second-opinion. In deze periode zien we dat veel gesprekken met De Belastingtelefoon worden opgenomen”.

“Nemop is ook zeer geschikt om voice-mail berichten digitaal te bewaren.” vertelt Teusink. “Mensen beginnen te beseffen dat hun telefonieprovider voice-mail maar korte tijd opslaat en dan onherroepelijk wist. En dat is jammer als het een belangrijke of dierbare boodschap betreft. Wij horen steeds nieuwe toepassingen. Onlangs is Nemop ingezet voor de  tv-documentaire TAPZ van de VPRO”.

Digitale gespreksopnames sluiten aan op de opkomst van digitale archivering. Het originele gesprek is te bewaren als elk ander digitaal document en hard-copy gespreksverslagen zijn dan niet nodig. En dat scheelt tijd en dus kosten.

Kracht van Nemop is dat inkomende én uitgaande gesprekken vast te leggen zijn en dat gesprekken opnemen via Nemop goedkoop is. Aanmelden is gratis en Nemop kent geen vaste afname of abonnementskosten. Afrekening is per seconde en er geldt geen starttarief of 'eerste minuut'. De gebruiker bepaalt zelf welke gesprekken hij of zij opneemt.

Aanmelden en meer informatie via www.nemop.nl

Trefwoorden: Abonnement Opzeggen, Belastingtelefoon, Bewijs, Digitale Opname, Gesprek Opnemen, Mondelinge Overeenkomst, Telefonisch Opzeggen, Telefoongesprek Opnemen, Telefoongesprekken Opnemen, Voice Logging,

Contact Nemop

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share