Astium VoIP informatiedag op 17 maart a.s.

Door: Neonova  05-03-2008

Sessies

De presentatie wordt verzorgd door Ron Arts (CEO) en Jeroen Beelen (PR Manager) van NeoNova, in de vorm van enkele beknopte sessies.


Sessie 1: start 10:30 Wat is VoIP?

Wat zijn de voordelen en wat zijn de nadelen?

Open source of closed source?

Concrete toepassingen aan de hand van cases.Sessie 2: start 12:00 Wat is Astium?

Astium vs. Asterisk. Zelf doen of uitbesteden?

Wat is uniek aan Astium in vergelijking met andere systemen?

Wat is nieuw in release 1.6?Sessie 3: start 13:45 Practicum

Zelf aan de slag met Astium.Na iedere sessie bestaat de mogelijkheid tot het nuttigen van een lunch.


Deelname is gratis. Aanmelden kan per email: [email protected]. Vermeld uw contactgegevens, het aantal deelnemers en de sessies die u wenst bij te wonen. Inschrijven is mogelijk tot 10 maart a.s. Na aanmelding ontvangt u van ons een ontvangstbevestiging.


Locatie

De presentatie wordt gehouden in de show room van NeoNova in Amsterdam. Deze beschikt over een werkende VoIP opstelling, voorzien van diverse telefoontoestellen.

NeoNova is gevestigd op het Amsterdam Science Park welke goed bereikbaar is per auto en openbaar vervoer. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid op het terrein.


NeoNova (Matrix 1), Kruislaan 419, 1098 VA te Amsterdam.


Over de Astium telefooncentrale

In 2004 startte NeoNova met de ontwikkeling van de Astium. Dit systeem (hardware en software) is gebaseerd op de Open Source PBX Asterisk en door NeoNova voorzien van veel nieuwe functionaliteiten. De hybride telefooncentrale communiceert via ISDN, GSM, WiFi en VoIP. Door de veelzijdigheid aan functies is Astium breed inzetbaar: van middelgrote tot grote bedrijven met meerdere vestigingen en call centers. Astium wordt ingezet binnen commerciële bedrijven, de overheid en de zorgsector.

De centrale is leverbaar vanaf €3.000,- inclusief onsite installatie. Astium kent geen licenties.
Website: www.astium.nl