Bouwhuis vastgoed kiest voor Noterik

Door: Noterik  19-02-2008

Wie is Bouwhuis Vastgoed?

Bouwhuis Vastgoed richt haar activiteiten op Nederland, Duitsland en België, waar zij investeren in winkels, kantoren en bedrijfsruimten die langdurig zijn verhuurd aan kwalitatief goede huurders. Het is een markt die creativiteit en durf vraagt van de vastgoedondernemer. Bouwhuis Vastgoed houdt zich naast het beleggen ook bezig met het ontwikkelen van vastgoed, variërend van objecten ten behoeve van bedrijfs-, kantoor-, winkel- en woondoeleinden alsmede de ontwikkeling van particuliere zorgconcep-ten. Het eindproduct wordt in onze beleggingsportefeuille opgenomen.

Housemovie.nl

In opdracht van Bouwhuis Vastgoed gaat Noterik een videoportal ontwikkelen voor de verkoop van huizen in Nederland. De videoportal zal worden verrijkt met streaming video waarmee verkopende- en aankopende partijen een marktplaats op eenvoudige en heldere wijze vastgoed kunnen aanbieden en kunnen vinden. Deze Nederlandse `You Tube' voor de woningmarkt is geen verkoopsite, maar een ideale en boeiende informatiebron voor huizenzoekers.

Het project zal zich op een aantal vlakken gaan onderscheiden, zo zal er hoogwaardige kwaliteit video worden aangeboden om niet alleen een consistente look & video feel te krijgen, maar zal de hoogwaardige kwaliteit van de aangeboden streaming video professioneel worden opgenomen en gepresenteerd.

Middels het webTV2 platform van Noterik zal dit gerealiseerd worden.

 

Voor meer informatie over dit project neemt u contact op met Rutger Rozendal of Siem Vaessen

op telefoonummer 020 5929966.