Odin biologische speciaalzaak- Bos en Lommer

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bos en Lommerweg 261 265 , 1055 DW Amsterdam, Noord-Holland

E-mail - Geen ingevoerd

Over Odin biologische speciaalzaak- Bos en Lommer

Estafette de biologische eetwinkel is een groeiende keten van biologische winkels. Inmiddels zijn er 18 Estafette-winkels in Nederland, van Alkmaar tot Maastricht en van Zutphen tot Delft. Daarnaast hebben we de Estafette Bezorgdienst, die uw online bestelde biologische boodschappen bij u thuis bezorgt.

Bij Estafette de biologische eetwinkel vindt u een uitgebreid assortiment dagelijkse boodschappen, met de prettige zekerheid dat alle producten afkomstig zijn uit de biologische en biologisch-dynamische landbouw: van koffie en thee tot rijst en pasta, van broodbeleg en vruchtensap tot noten en zuidvruchten en van zuivel tot brood. Maar ook voor verse groenten en fruit van het seizoen, ambachtelijke boerenkazen, natuurlijk vlees en mooie wijnen bent u bij ons aan het goede adres.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/estafettewinkel

Categorieën: Health Food Shops

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Odin biologische speciaalzaak- Bos en Lommer in Bos en Lommerweg 261 265, Amsterdam Noord-Holland 1055 DW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Vlees diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Vlees per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1055 DW, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818939]