Virtuele Masterclass ‘Marketing versus ICT’

Virtuele Masterclass ‘Marketing versus ICT’ van Online Leads Group

Door: Online Leads Group  01-11-2007
Trefwoorden: Marketing, Ict, It

In de dagelijkse praktijk zien wij een steeds grotere kloof ontstaan tussen marketing- en ICT medewerkers. Op zichzelf niet zo vreemd, aangezien ICT vaak zeer complex is en veel tijd vergt. Daarnaast staat de personeelsmarkt binnen deze discipline zeer onder druk, zodat er bij veel bedrijven een capaciteitsdruk is ontstaan.

Wij willen als marketeers snel schakelen en zodra een idee is gelanceerd moet het ook het liefst vanaf gisteren volledig operationeel zijn. Logisch; want de markt verandert snel en laat niet op zich wachten. Maar het zal u niet vreemd voorkomen dat bij veel vragen die bij de ICT afdeling worden neergelegd, uw collega’s al snel beginnen te steigeren en een hele batterij beren op de weg parkeren.

In januari 2008 organiseren wij in ons virtuele auditorium op ons eigen Trafficmedia-eiland in Second Life een masterclass ‘Marketing versus ICT’. Tijdens deze masterclass zullen wij dagelijkse praktijksituaties en daaraan gekoppelde problemen nader uitlichten en toelichten hoe deze geoptimaliseerd kunnen worden. Een eye-opener voor beide partijen. Professionals zullen met actuele praktijkcases werken en er worden modellen aangereikt, waarmee marketing en ICT sneller en beter kunnen samenwerken binnen nieuwe economieën.

Voor wie bestemd
Tijdens de masterclass zullen zowel marketing- als ICT professionals dagelijkse praktijkcases behandelen. Deze masterclass heeft tot doel marketing en ICT dichter bij elkaar te brengen en is dan ook een must voor marketeers en hun ICT collega’s. Maar ook bestuurders en directies van bedrijven kunnen hier ontdekken hoe zij processen binnen hun onderneming kunnen optimaliseren. Doordat wij deze masterclass in een virtuele omgeving zullen laten plaatsvinden, kunt u eenvoudig, snel en gemakkelijk met meerdere collega’s vanuit een conferenceroom bij u op het kantoor deelnemen.

Waar en wanneer
De masterclass zal in de 3e week van januari 2008 plaatsvinden in ons Trafficmedia Lab auditorium op Second Life. Eenvoudig vanuit uw kantoor te bezoeken door middel van een SLURL (Second Life URL).

Kosten
Aan de masterclass zijn geen kosten verbonden. Per masterclass kunnen maximaal 80 deelnemers in ons auditorium plaatsnemen. Dit om de interactie tussen de deelnemers te kunnen waarborgen. Vol is dus vol. Voor meer informatie:


http://www.trafficmedia.nl

of 023-5317077Trefwoorden: Ict, It, Marketing, Masterclass, Online Marketing, Web 2.0