Verzekeraar Onna-onna waarschuwt per SMS voor gevaar

Door: Onna-onna  06-03-2009
Trefwoorden: Verzekeringen, Verzekering, Sms Service

Onna-onna is de eerste verzekeraar die haar klanten een dergelijke waarschuwingsdienst aanbiedt. Volgens Lex Orie, directeur van Onna-onna, sluit de waarschuwingsdienst perfect aan bij haar dienstverlening. Als partner van Veilig Verkeer Nederland is Onna-onna actief bezig met verkeersveiligheid.

Gratis aanmelden voor waarschuwingsdienst
Klanten kunnen zich via www.onna-onna.nl/smsservice gratis aanmelden voor de waarschuwingsdienst. Het initiatief wordt nauwlettend gevolgd door Veilig Verkeer Nederland.

Veilig Verkeer Nederland hierover: “Wij juichen innovatieve ideeën die de verkeersveiligheid vergroten altijd toe. Middels deze dienst worden mensen actief gewaarschuwd voor dreigend gevaar. We hopen dat mensen dan beter gaan opletten.”

Na een jaar zal Onna-onna de SMS service evalueren en eventueel verder uitbreiden. Volgens Lex Orie zijn de mogelijkheden van een SMS service eindeloos. Onna-onna wil het medium in de toekomst vaker gaan inzetten om klanten te waarschuwen voor dreigend gevaar.

Over Onna-onna
Onna-onna (http://www.onna-onna.nl) is dé verzekeraar voor vrouwen met een attente en transparante dienstverlening en uitgebreide service. Naast een autoverzekering, biedt Onna-onna binnenkort diverse andere verzekeringen aan.

Veilig Verkeer Nederland is een vrijwilligersorganisatie met een CBF Keurmerk als goed doel.


Noot voor de redactie
Voor nadere persinformatie kunt u contact opnemen met:
Onna-onna
Lex Orie
[email protected]
www.onna-onna.nl

Trefwoorden: Onna-onna, Sms Service, Verzekering, Verzekeringen, Waarschuwingsdienst

Contact Onna-onna

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share