Kwantum Sprong Weerbericht 4 september 2007

Kwantum Sprong Weerbericht 4 september 2007 van Orpheus Creations

Door: Orpheus Creations  06-09-2007
Trefwoorden: ChannelsBaarmoeder van Energie

Ik ben al wie ik ben. Ik ben Saint Germain. Jouw spreker voor deze vanavond. De kwantum sprong nadert in haar energie. De toenadering van de afronding van de energie. De werkelijke viering van energie mag beginnen. Het werkelijk vieren van al wie jij bent. Van al wie jij bent in de nieuwe energie. Alle aspecten zijn nu met jou samen op deze reis van transitie. Ze zijn samen met jou aanwezig om de viering van jou te vieren, om alle delen van wie jij werkelijk bent tot een afronding laat komen en in de compleetheid van wie jij bent.

De compleetheid van de aspecten vanuit alle dimensies van zijn en alle tijdslijnen waar jij met jouw energie gevestigd bent. Alle aspecten zijn bij jou in een ruimte gekomen. In een ruimte van de nieuwe energie. De ruimte bevindt zich op deze tijdlijn. De tijdlijn van de aarde op dit moment van zijn . Jullie noemen deze tijdlijn op aarde het jaar 2007. Een bekrachtiging van deze tijd en ruimte van nu, waar jij je focus hebt gelegd om hier op dit moment te zijn, om deze ervaring te belichamen. Waarbij jij eerst jezelf hebt afgesloten van de andere aspecten van zijn, die naast deze tijdlijn bevinden, om jouw focuspunt in deze tijdlijn te hebben, zodat jij met jouw bewustzijn in deze aardse ervaring gefocussed bent. Jij bent in de tijdlijn gefocussed om jouw werkelijke belichaming op aarde te laten manifesteren en al jouw delen in de andere tijdlijnen en dimensies in deze tijdlijn binnen te brengen. Het te laten samenkomen met jouw focuspunt, waar jouw energie opgericht is.

De andere delen komen met jou samen om de viering van wie jij werkelijk bent te belichamen, om de transitie te maken naar de nieuwe energie. De transitie van energie waarbij jij al jouw aspecten in deze focuspunt als één gerichtheid van energie dezelfde richting hebben, om deze belichaming van energie te manifesteren hier op aarde. Het is de ascensie binnentreden en deze volledig afronden in het hier en nu op aarde, om al jouw aspecten in dit moment van zijn te belichamen. Het is jezelf te overstijgen in jouw menselijk vorm om jouw Goddelijkheid in al wie jij bent te belichamen.

Het was jouw oude zelf met jouw oude vormen van waarnemingen te overstijgen en jouw Goddelijkheid in dezelfde lichaam te belichamen. Het was steeds de oude zelf en aspecten die er mee verbonden zijn om die laag voor laag te doorbreken, om ze open te breken naar jouw werkelijke zijn op aarde. Het was in essentie dood gaan van wie jij bent op dat moment, het dood laten gaan van jouw oude zelf, maar niet dood gaan om jouw lichaam te verlaten en terug te gaan naar de andere kant van de sluier en wederom jezelf laten geboren in een nieuw lichaam van zijn.

Het is doodgaan van jouw oude zelf zonder je lichaam te verlaten en jezelf compleet opnieuw laten geboren, om al jouw delen op aarde te laten manifesteren en deze in de nieuwe energie om te zetten. Het belichamen van jouw nieuwe ware zelf in de nieuwe energie. Het was voor jou een reis van loslaten van jouw oude delen, die muren en beperkingen op zich hadden. Ze hadden beperkingen met de andere aspecten van wie jij werkelijk bent. Deze beperkingen zijn muren, die de andere aspecten van elkaar afscheiden. Het was wederom terug gaan naar wie jij bent. Terug naar thuis in jezelf en om alle aspecten mee te nemen naar het thuis in jou en vanuit deze thuis in jezelf te expanderen naar de nieuwe energie.

Het is een heilige reis wat jij hier op aarde aan jezelf hebt gegeven, om helemaal terug te stappen naar jouw unieke energie of handtekening van wie jij werkelijk bent. Om al jouw delen te bevrijden van de verhalen die ze hebben gespeeld en deze verhalen terug te laten komen in jou, zodat ook deze delen bevrijd zijn in thuis. Om in deze bevrijding van energie met zijn alle jouw viering op aarde van wie jij werkelijk bent te manifesteren. Het manifesteren van jou in de nieuwe energie.

Bij het binnenbrengen van jouw aspecten zijn de deuren geopend van alle aspecten van jou naar elkaar toe, om zo elkaar weer te zien in energie, waarvan ze door eonen van tijd elkaar niet meer gezien hebben of spellen met elkaar gespeeld hebben, zodat de wegen van elkaar gescheiden zijn. De aspecten komen in deze ruimte van de kwantum sprong binnen om elkaar weer te zien, te herkennen en erkennen, om samen in een nieuwe vorm weer verder te gaan in de nieuwe energie. Om samen tot de heelheid en compleetheid te komen van energie, zodat er een nieuwe vorm van bewustzijn gecreëerd wordt.

Een nieuwe ruimte van zijn, zijn jullie aan het betreden. Het betreden van uitgerekte vlaktes van bewustzijnen. Jullie hebben de grenzen opgezocht hier op aarde, om door de grenzen heen te gaan, om nieuwe dimensies van bewustzijnen in te treden. Het doorbreken van muren van bewustzijnen om tot eenheid te komen in jezelf en jezelf te expanderen naar bewustzijnen buiten deze muren van zijn.

Jullie hebben eens thuis verlaten om door de muur van vuur heen te gaan, om de vraag van wie ben ik? te onderzoeken en te zien wie jullie werkelijk zijn. De muur van vuur staat als symbool voor de verspreiding in scheiding van energie die vanuit eenheid en heelheid naar buiten is gesprongen. Het was een sprong in bewustzijn, wat vergelijkbaar is aan deze kwantum sprong hier op aarde. Het was vanuit heelheid en eenheid in expansie gaan om bewustzijnen te expanderen. Dit door de muur van vuur die alles tot een splitsing heeft laten komen, om de dualiteit van energie te mogen ervaren. In de ruimtes van dualiteit zijn jullie door de baarmoeder van energie gegaan, om de delen van energie en de afscheidenheid te ervaren van energie. Zodat d.m.v. deze afscheidenheid de vraag wie ben ik? te beantwoorden.

Het was als kinderen spelen in nieuwe terreinen van zijn en niet wetend hoe energie werkte en functioneerde en alles wat niet van jou was te zien als iets buiten jezelf. Dat heel bedreigend, gevaarlijk aan kon voelen, maar ook de kracht en liefde hierin kon ervaren van iets buiten jezelf, om jezelf daarin te spiegelen van wie ben ik? Door in de baarmoeder te zitten van bewustzijn, om zoveel potenties uit te spelen vanuit de bewustzijn sprong vanuit thuis zijn we tot één punt gekomen, om alles wat wij gespeeld hebben terug te laten komen in de eind stadium of begrenzingen van bewustzijnen om wederom een sprong te maken in bewustzijn.

Een sprong in bewustzijn waar ware scheppers geboren zullen worden vanuit deze baarmoeder van energie. Waar jullie in de baarmoeder jezelf hebt leren kennen door de spiegelingen van energie, om tot die compleetheid en heelheid te komen in jezelf. De sprong in bewustzijn is de sprong om door de vlies van de baarmoeder heen te gaan, om als een compleet en soeverein wezen te staan in het universum. Waar alle aspecten binnen deze nieuwe geboorte van je nieuwe zelf bij één komen om samen met jou de al-wie-ik-ben te vieren.

De vliezen zijn gebroken waar de aarde de doorgang is naar de nieuwe energie dimensies. Waar de aarde de laatste stagé van ware schepper in het universum is om als ware schepper in de nieuwe energie dimensies te gaan. Een dimensie die staat als een ware schepper speeltuin, waar jij als ware schepper van al-wie-jij-bent en weet wie jij bent te creëren. De aarde is de universiteit van Engelen die door een reis van ascensie in de tijd en ruimte van het nieuw samenkomen om tot ware schepper in het universum te komen. Het werkelijk terugbrengen van al jouw aspecten in deze tijd en ruimte om voorbij de illusies van dood te gaan en in hetzelfde lichaam waarmee jij geboren bent de ascensie van zijn te ervaren, zodat alle delen van zijn bij één komen om tot viering te komen. Het is om de vlies van de baarmoeder van energie te doorbreken om in de nieuwe energie dimensies te gaan staan.

Dit is een unieke ervaring en elke ervaring is een heilige reis naar binnen om vanuit de baarmoeder van energie tot bevrijding te komen, om compleet en soeverein te zijn in de nieuwe energie. Een reis die van jou is en voor jou is. Uniek is aan jou en aan jouw ervaringen binnen thuis, de muur van vuur, de baarmoeder van energie en al-wie-jij-bent creaties.

Een reis die door jou met open armen ontvangen mag worden. Een reis die jij bemeesterd hebt. Een reis die alleen van jou is en voor jou is.

Jij bent al wie jij bent,
ik ben al wie ik ben,
ik ben Saint Germain.

3de Cirkel van Creatie

Ik ben al wie ik ben. Ik ben Saint Germain. Ware schepper op aarde! Ik heb het tegen jou. Weet jij wat je werkelijk gedaan hebt voor jezelf en voor al dat is? Voor al wat er is in het universum en omniversum. De werkelijke beweging van energie. De werkelijke expansie. Expansie van bewustzijn en als inspirator van energie voor al dat is. Om als één van de eersten te pionieren om door de vlies van de baarmoeder heen te gaan, om jezelf als een nieuw wezen in het universum op aarde te laten geboren. Het binnentreden van de bewustzijnen van al-wie-jij-bent creaties.

Het creëren van de nieuwe aarde aan de andere kant van de sluier om als doorgang te zijn binnen de 3de cirkel van creëren. Thuis waar eenheid is, is de eerste cirkel van creëren met zijn begrenzing van de muur van vuur. De 2de cirkel van creëren, ookwel de baarmoeder van energie is, de dualiteit,waarbij de begrenzing van het vlies naar de 3de cirkel van creëren is, de nieuwe energie dimensies ookwel al-wie-jij-bent creaties, de ware schepper in het universum.

Het steeds expanderen van wie jij werkelijk bent en creaties die eens door jou gecreëerd zijn vanuit de muur van vuur, waarbij jij als Engel van Thuis jouw unieke ervaringen hebt gekozen om door de weg van creaties heen te gaan. Door de wegen van de 1ste , 2de en 3de cirkel. De creaties die door jou als wezen eens zijn opgezet, om als wezen deze te belichamen om van kleine engelen tot een volwassen wezen te komen. Een volwassen wezen van zijn, die volledig zijn of haar ervaringen heeft belichaamd, om in de nieuwe dimensies van zijn, al-wie-jij-bent te ervaren en hierin heb jij ook al gekozen welke potenties jij belichaamd wilt hebben om deze wegen van creaties te door lopen, om zo de werkelijk God te ervaren in jouw reis van belichaming van wie jij bent.

Het binnentreden van het Gods bewustzijn, die jij zelf in mag vullen door jouw ervaringen en door de potenties die jij gekozen hebt om deze weg door de creaties heen te wandelen, om als een standaard te zijn in het universum. Een standaard van zijn, die reikt door alle gewesten van bewustzijnen heen. Een geschenk van zijn die jij aan jezelf hebt gegeven en uitdraagt als inspirator van energie. Een inspirator in de nieuwe energie van zijn. Een inspirator die andere energie in beweging zet, om ook zijn of haar weg te belopen door de creaties van zijn. Dit tot een soeverein wezen te komen in haar of zijn energie. Een soeverein wezen die weet wie hij of zij is en door de ervaringen van het aardse heen is gegaan om tot dit punt van zijn en bewustzijn te komen. Waarbij jij door de universiteit van Engelen bent gegaan, die eens door jou en de orde van de ark gecreëerd is, om de universiteit der aarde te belopen, om te weten hoe het is in een zware omstandigheid te zijn wat het is om alles op dit punt terug te laten komen van al jouw aspecten van de andere tijdlijnen en dimensies. De ware leraar te zijn in energie voor al dat is.

De standaard van energie die door de universiteit der aarde is gegaan, om in de 3de cirkel van creëren te stappen. In een ruimte van zijn, waarbij jij toegang hebt tot alle creaties van zijn en overal kan spelen waar jij wilt spelen. In een ruimte staat die alleen voor jou is en een ruimte staat die toegang heeft tot alles wat er eens ooit gecreëerd is en door jou gecreëerd zal worden. Een wezen die zult ervaren wanneer jij er voor kiest om door de portalen of doorgangen op de nieuwe aarde naar de 3de cirkel te gaan, om daar te gaan spelen met al wie jij bent. Deze dimensies van creaties zijn moeilijk in woorden te vertalen hoe het is om daar als ware schepper in het universum te staan, maar hier op deze oude aarde die door de transitie is gegaan naar de nieuwe energie glimpen hebt gehad om als ware schepper in de 3de cirkel van creaties te staan. Waar de aarde de basis heeft gelegd om in deze dimensies heen te gaan.

Sommige van jullie spelen in jullie droomstaten in de 3de cirkel van zijn, om daar te ervaren hoe het is als ware schepper in het universum te staan. Jullie gaan in jullie droomstaten naar de nieuwe aarde, om via de nieuwe aarde door de portalen heen te gaan naar de 3de cirkel van creatie en tijdens het neerdalen naar de aarde nemen jullie kleine delen mee, om dit in deze vaste vorm van zijn met bepaalde componenten van de 3de cirkel van creatie te mogen spelen.

Tijdens jullie sprong van de nieuwe aarde en de 3de cirkel van creatie nemen jullie energieën mee om de nieuwe aarde vorm te geven en te bouwen, zodat de doorgang van de nieuwe aarde en de 3de cirkel makkelijker wordt. En dat de nieuwe aarde een doorgang is van de 2de cirkel van creatie en de 3de. De nieuwe aarde heeft veel componenten meegenomen vanuit aarde om deze als basis te nemen, om de energie in bibliotheken op te slaan en vorm te geven aan de structuren van de nieuwe aarde, die op dit moment een vermenging van energie doormaken om samen met de 3de cirkel van creatie-energie de nieuwe aarde aan het opbouwen is.

Steeds als jullie en ware scheppers zoals ik, Saint Germain door de doorgangen van energie gaan om naar de 3de cirkel van creatie heen te gaan, gaan we door een soort van poel van energie met een trekkings kracht en duw kracht om van de ene plaats in het universum naar de andere plaats te komen. Een doorgang die door de vliezen van de baarmoeder gaan om tot de 3de cirkel van creaties te komen. Wanneer jullie of ik, Saint Germain terugkomen naar de 2de cirkel van creaties nemen wij delen mee van wie wij werkelijk zijn naar de nieuwe aarde. Om vanuit hier ook een soort van bibliotheek op te zetten voor Engelen die na ons komen, zodat deze Engelen een inspiratie krijgen voor de ervaringen die wij daar spelen. Zodat ook voor hen de energie in beweging gezet mag worden en dat zij ook door de portalen van de aarde heen kunnen gaan, om zichzelf te verengingen in energie en alle delen te integreren in het menselijke lichaam. Om zo via de nieuwe aarde portalen naar de 3de cirkel van creaties te gaan.

Alles was voorheen door jou opgezet, door Al dat is, om al deze vormen van creaties heen te gaan, die elk zijn eigen energie dynamiek heeft om het herinneren wie wij werkelijk zijn, om tot ware schepper in het universum te zijn. Elke van ons is een unieke schepping van al dat is, een unieke deel van de God wie wij zijn, de God met de grote G. En niet de kleine god met kleine g, die hier op aarde in het massabewustzijn door vele vormen naar voren is gekomen, waar ik een grote met grote G hekel aan hebt. Dit in de zin dat ik opstandig ben in deze vormen van zijn, die een manifestatie zijn van het virus, maar dat is een andere onderwerp, die ik op dit moment niet wilt belichten, maar jullie weten van mij hoe het zit en hoe het zit voor jezelf.

Jullie zijn unieke aspecten van het God zijn, die eens weer in bewustzijn bij één zullen komen. Op een manier van zijn hoe jij hier op aarde met al jouw delen tot een eenheid en compleetheid hebt ervaren. Eens zal dit gebeuren ontstaan in het universum, waarbij alle ware scheppers van het universum als aspecten van al wie God is in een ruimte van zijn bij elkaar zullen komen tot een wederom kwantum sprong in bewustzijn. Een onderwerp waar ik eens met jullie daarover zul belichten, wanneer deze tijd rijp is.

De aarde op dit moment van zijn is in haar diepste kern van wezen aan het versnellen, om de transitie te maken naar de nieuwe energie, waarbij alle delen in de kleinste vormen van zijn, nieuwe bewegingen in nieuwe energie zullen maken, waarbij ze voorbij jullie oude wetten heen zullen gaan. Jullie wetenschappen kijken nog steeds vanuit oude energie concepten naar de kleinste delen van energie hier op aarde, dit op een kwantum laag. Ze zullen eerst de Kwantum Sprong overzien, omdat ze in de andere richtingen kijken wat er gebeurt met bijv. de molekulen en hoe atomen werken.

De transitie van oud naar nieuw in die kleine facetten van energie heeft zijn gronding gelegd en heeft de werking op molekulaire basis ook veranderd. De wetenschap zal in de komende tijden van zijn een soort van ommekeer krijgen naar wat er werkelijk gebeurt met de energie hier op aarde. Ze zullen de effecten zien wat er werkelijk heeft ontstaan in de loop der tijd binnen de transitie van de aarde naar het nieuwe en hoe nieuwe energie in deze lagen functioneert. Het zal een hele ommekeer zijn van hoe het massabewustzijn zal ervaren wat de aarde is, waarbij jullie als pioniers in bewustzijnen de wetenschappers zullen aanraken, die vanuit andere invalshoeken en nieuwe energie concepten naar bijv. de molekulen en atomen gaan kijken. Ze zullen verschrikt staan wat er in wezen op aarde gebeurt is.

De wetenschap is zijn grens aan het bereiken in het verkennen van bewustzijnen. Het bereiken van de grenzen van het verstand als ze verder willen kijken buiten het verstand vallen ze terug op de oude manier van percepties van kijken naar natuurkundige processen. Jullie zullen in energie een inspirator zijn om deze wetenschappers buiten hun verstand heen te laten gaan, om met bijv. de bewustzijnen van Dei un Gnost te gaan werken om de wetenschap verder te gaan expanderen in de nieuwe energie.

Zij zullen bij jullie komen. Dit in jouw droomstaten, jouw gecreëerde ruimtes van zijn, jouw groepen, jouw advies bureaus of gecreëerde bedrijven en organisaties of dat jij in hun ruimtes komt als een glimp in hun werkelijkheid die jullie eens met elkaar delen, bijv. op het station of in het vliegtuig. Het is om hun bewustzijnen te expanderen, waardoor ze ineens door jouw aanwezigheid van zijn een ingeving hebben van Dei un Gnost in hun werkelijkheid om voorbij wat ze weten binnen de wetenschap te gaan.

Jullie zullen nieuwe energie wetenschappers zijn, die door bewustzijnen van de nieuwe energie heen gaan, om deze bewustzijnen in jouw werkelijkheid te belichamen zodat deze informatie, kennis en wijsheden in energie verspeidt zullen worden hier op aarde. Dit zoals jullie dat doen wanneer jullie in jullie droomstaten naar de nieuwe aarde gaan of naar de 3de cirkel van creatie, om deze energieën te verspreiden en te expanderen in al dat is. Zodat anderen daarmee aan de slag kunnen gaan, wat jullie eens gebroken hebben voor jezelf, om deze energie door te expanderen naar andere wezens, engelen en mensen. De ware pionier in energie, de ware inspirator van energie.


Jij bent al wie jij bent,
ik ben al wie ik ben,
ik ben Saint Germain.


Nieuwe Energie Wetenschapper

Ik ben O-hama. De ware belichaming van Al dat is. De belichaming van inspirator van energie. Een pionier in het verkennen van het onbekende om het bekend te maken, om energie in beweging te zetten tot creaties. De potentie om multi potentieel te zijn en vanuit multi dimensionaliteit te creëren en te zijn in al wie ik ben. Het is jou aan raken in al wie jij bent. Niet vanuit voeden, maar vanuit inspiratie van energie. Het voorbij gaan van al wat jij weet en gecreëerd hebt. Een standaard te zijn in het universum en omniversum. Het creëren wat er mag gebeuren. De nieuwe energie wetenschapper.

Waarbij ik energie terugbreng in vele vormen die uitgeplozen mag worden door mezelf en vanuit hieruit andere mogen inspireren, om deze energie voor zichzelf in beweging te zetten, zodat ze het voor zichzelf mogen uitpluizen. Energie beweegt zich in alle richtingen, maar vooral in de nieuwe energie gaat het vanuit het nulpunt in multi dimensionaliteit der facetten. Het creëren vanuit meerdere vlakken van zijn, om vanuit expansie in alle hoeken van de creaties te mogen ervaren, hoe het in allerlei dimensies in de nieuwe energie voort wordt bewogen. Hoe energie zich expandeert vanuit thuis en door de multi dimensionale werelden zich ontvouwt. Het ontvouwen van de creatie in expansie.

Het werkelijk gaan zien hoe creaties via multi dimensionale facceten groeit, bloeit en in expansie komt. Het werkelijk gaan toetsen van energie binnen deze weg van creëren. Hoe deze creatie door jou-God zijn in beweging wordt gezet, om vanuit die beweging in alle dimensies heen te gaan en in de dimensies van zijn tot creaties te komen. Een creatie in de nieuwe energie zal een creatie zijn die op deze manier wordt gecreëerd. De nieuwe energie Dimensie op aarde zijn via jouw beperkingen van jouw menselijk zintuigen de basis laag in de fysieke werelden, om te zien hoe creaties zullen ontstaan en hoe ze op aarde manifesteren. Via jouw al-wie-ik-ben ervaar en zie je vanuit multi dimensionale facetten hoe deze creaties in andere lagen tot manifesaties komen en hoe nieuwe energie op aarde wordt gemanifesteerd. Jouw al wie ik ben-perceptie zal zien hoe deze creaties in allerlei vormen tot beweging komen.

Mensen zullen deze vormen van percepties in technologische manifestaties de perspecties van de multi dimensionale facetten willen toetsen. Het willen binnen brengen van deze multi dimensionale facetten in de materie, om deze op aarde te laten manifesteren. Wat een ware schepper jullie zullen zijn! Om deze percepties van energie om te zetten in technologische vooruitgang. Het zullen veel doorbraken hierdoor ontstaan, die bewustzijn op aarde in expansie vooruit zal brengen.

Het zijn allerlei potenties die in dit moment van zijn, die aangeraakt zullen worden binnen de kwantum sprong van bewustzijn. De potenties die nu ter nader van de kwantum sprong door jullie in beweging is gezet. In beweging is gezet om hier op aarde te manifesteren. Jullie zijn de leraren, de voorbeelden en de standaards. Al raken er op dit moment zoveel geloofsystemen, die anders willen zeggen of dat je vanuit een beperkte perceptie naar je zelf kijkt. Het is al jullie! Jij bent de leraar in de nieuwe energie. Jij bent de standaard van nieuwe energie. Een inspirator om nieuwe energie in beweging te zetten.

De werkelijke dromen kunnen nu in de versnelling van de kwantum sprong tot manifestaties komen. Het manifesteren van al wie jij bent hier op aarde. Ik wil jou nog herinneren dat jij het bent. Jij bent al wie jij bent! Het is voor jou voorbij gaan van de beperkingen die eens omhoog komen vanuit het massabewustzijn, die anders zeggen. Het zijn jouw aspecten van energie die jou hebben weerhouden om compleet vooruit te gaan en om een bepaalde brug te zijn naar de oude energie. Deze aspecten komen nu miscchien naar voren of als een glimp door je heen, om ook deze aspecten terug te brengen naar jou of jezelf los te koppelen van het massabewustzijn. Het zegt iets over jou en over hoe het is om voorbij het massabewustzijn te gaan. Het voorbij gaan van zoveel borden die zeggen, nee wat jij doet is fout, jij doet niks wat bijbrengt aan ons, jij mag dat niet, het is verboden. Het zijn allerlei aspecten van jou, die eens verbonden waren met het massabewustzijn en eens verbonden waren met jouw brug, om een boei te hebben naar de oude energie werelden en het massabewustzijn.

Nee jij bent de inspirator van energie. Jij brengt energie in beweging. Jij raakt potenties aan buiten het massabewustzijn. Jij creëert totaaal iets nieuws en vanuit jezelf, je ware zelf vanuit binnenuit. De reis naar binnen is een heilige reis naar jezelf. Een reis om alle aspecten van jezelf in dit lichaam van zijn binnen te halen en te integreren in al wie jij bent. Ik ben hier om deze aspecten in jou aan te raken, om jou te inspireren in al wie jij bent en deze vormen van verbindingen met het massabewustzijn in beweging te zetten in jou, zodat het terugkomt naar jou.

Het is geen proces, om het steeds maar te ervaren en die energieën te confronteren en te belopen. Dat is het lopen van een molen, een draaimolen, die komt steeds terug naar hetzelfde punt, naar het punt van NIKS. Je hoeft deze draaimolen niet op, om deze energieën in jezelf te processen. De proces is voorbij! Al lang voorbij! Het is tijd om uit die molen te stappen en vanuit die nulpunt te gaan creëren.

Het creëren vanuit die stilte in jezelf, die ware stilte waar alles stilstaat in zijn, maar dat wilt nog niet zeggen dat jij stilstaat of dat jij geen leraar bent of geen inspirator van energie. Nee dat ben je wel. Het is continue in beweging. Het in beweging zetten van energie. Het openen van energie en

vanuit die ruimte van zijn komt het. Vanuit die ruimte van zijn is het al in beweging. Het is geen draaimolen die steeds dezelfde handelingen maakt, zoals jij deed in de oude energie. Het is vanuit die stilstaand punt van zijn, energie in beweging zetten en deze zullen andere vormen van handelingen met je te weeg brengen om deze creaties te laten manifesteren.

Het is geen opgezet netwerk die eens gecreëerd is, maar het creëren van nieuwe netwerken in dat moment van zijn, die in een andere moment van zijn weer verdwenen is en op een andere vorm van netwerk aan het creëren is. Het creëren van steeds nieuwe netwerken van zijn, om nieuwe energie te creëren in jouw werkelijkheid en jouw leven. De oude vormen van passies, verhalen, structuren of geloofsystemen gelden niet meer in deze ruimtes van zijn. Het wachten op dat het komt naar je toe. Deze vorm van netwerk werkt ook niet meer. Je kan wel steeds op de draaimolen zitten en wachten op die draaimolen wanneer ze komen. Ze werken hier niet!

Ik wil jou laten herinneren aan de mogelijheden hoe nieuwe energie werkt, hoe jij vanuit deze stilstaand punt creaties in beweging zet. De passies en andere vormen van verbindingen zitten in een andere ruimte van zijn. Het is jouw perceptie veranderen om deze ruimtes te mogen waarnemen en te mogen veranderen. Deze perceptie van energie is het verschuiven ervan. Dit door de keuze te maken waar het werkelijk ligt en niet door processen of willen veranderen met kracht van deze percepties. Het is tijd om uit de draaimolens te stappen. De draaimolens die altijd voor jullie gewerkt hebben en die in de nieuwe energie niet meer werken.

Jullie zijn de pionieren in energie. De inspirators van energie. De nieuwe energie wetenschappers, die bewustzijnen hier op aarde expanderen, om deze bewustzijnen te activeren voor jezelf en voor anderen, zodat deze op aarde gemanifesteerd worden. Het manifesteren in de aardse werkelijkheden, zodat nieuwe vormen van ontdekkingen worden gedaan in het bewustzijn. Alles is bewustzijn en is gecreëerd door bewustzijn, van bomen tot aan vliegtuigen. Het is jullie bewustzijn die expandeert en zich manifesteert in het aardse. Der mate jij dieper in de nieuwe energie dimensies binnen treedt en bewustzijnen activeert, zullen er in het bewustzijn op aarde nieuwe ontdekkingen worden gedaan. Nieuwe creaties worden gecreëerd. Nieuwe vormen van scholen. Nieuwe vormen van technologieën. Nieuwe vormen van zienswijzens. Allerlei vormen van creaties die zich in de materie zich manifesteert. Het openen en activeren van bewustzijnen, zodat bewustzijnen in het aardse wordt belichaamd en gemanifesteerd.

Ik ben O-hama

Trefwoorden: Channels