Ouderdorp Advocatuur

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Jan Luijkenstraat 20 , 1071 CN Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Ouderdorp Advocatuur

Mr R.J. Ouderdorp is gespecialiseerd in arbeidsrecht, waaronder ambtenarenrecht en onderwijsrecht (primair en voortgezet onderwijs), sociaal zekerheidsrecht (WIA, WAO, WW) en familierecht.
Mr Ouderdorp is tevens gespecialiseerd in de non-conformiteitsproblematiek bij aankoop/verkoop van onroerend goed.

Het kantoor kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak op een aantal rechtsgebieden, waarvan de mix voor u als klant een grote meerwaarde kan hebben.

Mr R.J. Ouderdorp is advocaat sedert 1993.

Mr R.J. Ouderdorp staat zowel werkgever als werknemer bij, vanaf het aangaan van de arbeidsovereenkomst of aanstelling, tot en met de verschillende wijzen waarop de arbeidsovereenkomst of aanstelling kan eindigen. Ook in de met een arbeidsovereenkomst/aanstelling samenhangende problematiek (W.W.-uitkering, arbeidsongeschiktheid) is hij gespecialiseerd.
Daarnaast staat hij particulieren bij in echtscheidingssituaties, waaronder alimentatiekwesties, opstellen van ouderschapsplan, echtscheidingsconvenant, scheiding en deling en overige met een echtscheiding samenhangende problemen.
Neemt u gerust contact op !

Kaart

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Ouderdorp-Advocatuur-441205392742735/

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Ouderdorp Advocatuur in Jan Luijkenstraat 20, Amsterdam Noord-Holland 1071 CN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1071 CN, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825876]