Pensioendesk gaat intensief samenwerken met Paerel Vermogensbeheer

Pensioendesk gaat intensief samenwerken met Paerel Vermogensbeheer van Paerel Vermogensbeheer

Door: Paerel Vermogensbeheer  03-06-2009
Trefwoorden: Pensioenen, Intermediair, Vermogensbeheer

Pensioendesk gaat voor het benaderen van het midden- en kleinbedrijf, actief samenwerken met Paerel Vermogensbeheer. Pensioendesk en Paerel Vermogensbeheer zijn beiden van mening dat het opbouwen van vermogen een belangrijk onderdeel van pensioen is. Om deze reden gaat Pensioendesk, vermogensproducten zoals de Paerel DGA pensioenrekening in haar productassortiment opnemen. Directeur Pensioendesk, Fol van Krieken: “Paerel is een aanbieder die met technieken als ALM (Asset Liability Management) en het continue monitoren van individuele beleggingsportefeuilles, het uiteindelijk realiseren van het beoogd pensioenvermogen centraal stelt.

Michel van den Akker van Paerel: “In Pensioendesk herkennen wij een professionele organisatie die het vermogensvraagstuk rondom pensioen centraal stelt en haar advies aan cliënten ook op deze wijze insteekt. Paerel biedt hiervoor graag haar producten en dienstverlening aan bij de aangesloten pensioenadviseurs”. De samenwerking heeft naast de producten van Paerel, ook betrekking op opleidingen en softwareondersteuning.

Over Paerel Vermogensbeheer
Paerel Vermogensbeheer is specialist op het gebied van vermogensbeheer. Vanuit het gebouw “de Paerel” op de Herengracht 199-201 in Amsterdam wordt professioneel vermogensbeheer via het intermediair aangeboden. Paerel Vermogensbeheer B.V. is een beleggingsonderneming en staat onder toezicht van de Autoriteit Financiële Markten en de Nederlandse Bank.

Over Pensioendesk
Pensioendesk is een landelijk netwerk van pensioenadviseurs die het (keur)merk Pensioendesk voeren. Deze pensioenadviseurs voldoen aan de hoogste eisen en dit geldt zowel voor vakbekwaamheid op het gebied van pensioenen, als voor de wijze van advisering. Pensioendesk adviseurs staan ingeschreven bij het officiële Register van Pensioen Adviseurs (RPA) en werken volgens een door Pensioendesk ontwikkelde adviesmethodiek en gedragscode.

Trefwoorden: Dga, Intermediair, Paerel, Pensioenadvies, Pensioenen, Vermogensbeheer,

Contact Paerel Vermogensbeheer

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share