Panda International

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Keizersgracht 268 , 1016 EV Amsterdam, Noord-Holland

E-mail

Over Panda International

PANDA INTERNATIONAL is een gespecialiseerd recruitment agency dat zich richt op het plaatsen van high-level kandidaten in freelance en interim rollen binnen de Europese Farmaceutische, Medical Device, Biotech en Levensmiddelen/Food sectoren. Door nauw samen te werken met kandidaten en bedrijven om hun uitdagende zakelijke behoeften te voldoen, heeft het Panda team een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd dat bestaat uit vooraanstaande Life Sciences organisaties.

Waarom Panda International?

Wij investeren graag in tijd- en middelen om beter te worden in wat wij doen. Het doel van Panda International is om bedrijven en professionals binnen de Life Sciences sector aan elkaar te binden, dit om elkaar sterker te maken.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/PandaInternational1/
Twitter: https://twitter.com/PandaINT_rec

Categorieën: Business Services & Consultancy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Panda International in Keizersgracht 268, Amsterdam Noord-Holland 1016 EV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Consultancy diensten in Amsterdam Noord-Holland beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Amsterdam Consultancy per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Amsterdam Noord-Holland, 1016 EV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825767]