iSMP mobiele betaalautomaat

iSMP mobiele betaalautomaat van Paqar

Door: Paqar  12-12-2012
Trefwoorden: Betaalautomaat, Mobiele Pinautomaat

De iMobiel iSMP betaalautomaat maakt het mogelijk om via uw 3G of Wifi signaal van uw Iphone of Ipod Touch mobiele betalingen te regelen. Door uw telefoon of iPod in de iMobiel iSMP behuizing te klikken creëert u  het mobiele betaalautomaat dat overal gebruikt kan worden als u onderweg bent.

De iMobiel iSMP mobiele betaalautomaat is eenvoudig in gebruik en door zijn ergonomische en compacte design met display en toetsenbord met grote knoppen en cijfers.

Betalen via de iMobiel iSMP mobiele betaalautomaat is zeer veilig. De software wordt in eigen beheer ontwikkeld volgens internationale en goedgekeurde vaste protocollen.

De iMobiel iSMP werkt alleen in combinatie met een iPhone of iPod. De verbinding van de betaalautomaat gaat over het netwerk van de iphone of iPod. Voor optimaal gebruik kunt u een kassa app downloaden in de app store!

Meer informatie:

Trefwoorden: Betaalautomaat, Mobiele Pinautomaat

Andere producten en diensten van Paqar

12-12-2012

IWL250 mobiele betaalautomaat

De iWL250 mobiele betaalautomaat is een multifunctionele alles in één handheld mobiele betaalautomaat.


IPP350 vaste betaalautomaat van Paqar thumbnail
12-12-2012

IPP350 vaste betaalautomaat

De IPP350 betaalautomaat is de meest compacte vaste betaalautomaat van Paqar. De Paqar iPP350 betaalautomaat is de lichtgewicht betaalterminal en de perfecte terminal voor binnen een geïntegreerde kassa omgeving.


iCT250 vaste betaalautomaat van Paqar thumbnail
06-12-2012

iCT250 vaste betaalautomaat

De iCT250 betaalautomaat is een multifunctionele alles in één handheld mobiele betaalautomaat. De betaalautomaat is NFC Ready en wordt zowel verhuurd als verkocht.


iCT220 vaste betaalautomaat van Paqar thumbnail
06-12-2012

iCT220 vaste betaalautomaat

De iCT220 is een vaste betaalautomaat van Paqar. De iCT220 is het standaard model en geschikt voor in een vaste betaalomgeving. De iCT220 betaalautomaat is beschikbaar voor de verkoop of verhuur.